Foto: Toms Norde

Starp Latvijas Televīzijas konkursa "Supernova" dalībniecēm ir arī jaunā dziedātāja Katrīna Cīrule (attēlā). Viņa par ceļazīmi uz "Eirovīziju" cīnīsies ar dziesmu "Blood Runs Quicker", un izpildītāja neslēpj - pašas dzīves pieredze devusi impulsu iedrošināt tās meitenes un sievietes, kuras atrodas destruktīvās un degradējošās attiecībās.

Kā skaidro pati Katrīna, "Blood Runs Quicker" ir stāsts par iekšēju cīņu starp miesu un garu – kad ir ļoti grūti neļauties ķermenim un bieži vien destruktīviem instinktiem, bet tā vietā sekot saprātam un sirdsbalsij, kas skaidri saka, ka jāsaņemas doties pretējā virzienā. Arī meitene pati savulaik piedzīvojusi nelāgu attiecību pieredzi.

"Mans stāsts ir gaužām vienkāršs: es saskāros ar to, ka vīrietis bija jauks, interesants, simpātisks, tik tāda maza nianse – attiecībās biju ļāvusi scenārijam ritēt pēc viņa prāta, nevis manējā," portālam "Viņa.lv" savu stāstu atklājusi Katrīna .

"Respektīvi, viņš tikās ar mani tikai tad, kad viņam bija ērti, tikai veidos, kas viņam bija ērti, un komunicēja tikai par tēmām, kas bija viņam interesantas. Tiklīdz pieminēju vārdus "ģimene", "saistības", "bērni", viņš saspurojās un man kļuva neērti, es sajutos vainīga. Jo, kā man šķita, laikam tiešām – par agru, nepiedienas par to runāt. Un tā pamazām diemžēl saskāros ar to, kas katrai no mums ir vislielākais ienaidnieks – bailes: "Latvijā taču ir četras sievietes uz vienu vīrieti!", "Labāk šādi, nekā vienai!", "Labāk pagaidīt un paciesties, nekā visu pazaudēt, jo attiecības izbeigt ir viegli, bet uzsākt jaunas – daudz grūtāk."

Es sapratu, ka atrodos toksiskās attiecībās. Sapratu toksisku cilvēku pazīmi – cilvēks izmanto dažādus paņēmienus, lai liktu tev sākt par sevi šaubīties. Veselīgās attiecībās tev nekad nebūtu jāziedo kāda būtiska daļa no savas dzīves – vērtības, vēlmes, draugi, ģimene, sapņi vai pašcieņa," pārliecināta ir jaunā izpildītāja.

Tiesa, viņai no šīm attiecībām izdevies izkļūt. "Ļāvu savai iekšējai balsij uz sevi skaļi runāt un izlēmu ieslēgt atpakaļgaitu, sevi atbrīvojot no ilūzijas par cilvēku, kas nav man paredzēts. Būtiski šādā situācijā ir izdarīt sevī konkrētu slēdzienu, ka no šī brīža, no šī mirkļa, distancējos no visa, kas saistīts ar šo cilvēku. Lai cik spēcīga būtu ķīmija, lai cik spēcīgi manī cirkulētu asinis, esot viņa tuvumā, tas viss ir pārejoši un iluzori. Es zinu, ka tā pa īstam ir tikai tad, kad cilvēkus vieno kopējas vērtības un dzīves mērķi, nevis kaisle un iedomas," iegūtajās dzīves gudrībās dalās Cīrule.

"Es vēlos iedrošināt visas sievietes, kas atrodas degradējošās attiecībās, un sievietes, kas slēpjas aiz "ideālajām "Instagram" filtru dzīvēm" – uzdrošināties spert soli pretī nezināmajam, taču pareizajam lēmumam. Mums katrai ir nepieciešams apzināties: "Es esmu mīlama, īpaša, skaista, unikāla, vienīgā uz visas pasaules tāda. Un būšu kopā tikai un vienīgi ar vīrieti, kas manī šo dievišķo gaismu saskatīs!"" sievietes iedvesmo konkursa "Supernova" dalībniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!