Foto: F64

Mūziķis Intars Busulis (attēlā) bija viens no "Supernovas" žūrijas locekļiem Latvijas Televīzijas konkursa pirmajā ceturtdaļfinālā, bet viņš dalībnieku sniegumam sola sekot līdzi arī konkursa finālā 26. februārī. Analizējot finālistu izredzes uzvarēt, mākslinieks uzskata, ka katram no viņiem piemīt savas kvalitātes.

Atgādinām, ka "Eirovīzijas" dziesmas atlases konkursa "Supernova" finālā ir iekļuvuši "Triana Park" ar dziesmu "Line", kas tika atzīta par pusfināla uzvarētāju, kā arī "My Radiant You", The Ludvig un Santa Daņeļeviča.

"Man patīk šis četrinieks. Man nebūtu kauns kādu no viņiem aizsūtīt uz Kijevu. Katram ir savs rokraksts un savs veids, kā "paņemt" klausītāju un dziesmas auditoriju," sarunā ar "Delfi Izklaidi" secina Busulis.

"Ludvigam ir jaunība un dziesma, Santai – lielisks vokāls, "My Radiant You" – pozitīvisms un svaigums, bet "Triana Park" – muzikālais sniegums un šovs," uzskata Busulis, taču atzīmē, ka no šī četrinieka viņa lielākās simpātijas ieguvušas abas pēdējās muzikālās apvienības.

"Skatītājiem jāņem vērā, ka mēs nevaram domāt tikai par vokālu, mums ir jādomā Eiropas līmenī. Dziesmai ir jāatšķiras, jabūt prātā paliekošai un tādai, lai cilvēki, to atkal dzirdot, uzreiz dziesmu atcerētos. Tai ir jāskan galvā," veiksmīgu "Eirovīzijas" dziesmu raksturo Busulis un piemetina, ka no četriem finālistiem uz šādu statusu visdrīzāk varētu pretendēt "My Radiant You" vai "Triana Park".

Jau iepriekš vēstīts, ka "Supernovas" finālā izpildītāju likteni lems vairs tikai skatītāji – tieši viņi būs tie, kuri ar savu balsojumu izvēlēsies to dziesmu, kura Latviju šogad pārstāvēs "Eirovīzijā".

Līdz 23. februāra pulksten 23.59 savu favorītu iespējams atbalstīt arī "Delfi" simpātiju balsojumā, kurā cīņu turpina vairs tikai četri finālā iekļuvušie dalībnieki. Balsojuma uzvarētājs saņems 5000 eiro vērtu reklāmas kampaņu portālā "Delfi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!