Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 11. februārī, plkst. 21.10 tiešraidē notiks Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova" fināls. Par iespēju pārstāvēt Latviju 67. starptautiskajā "Eirovīzijas" dziesmu konkursā Liverpūlē, Lielbritānijā sacentīsies desmit dalībnieki.

"Supernovas" pusfināla tiešraidē skatītāji un žūrija lēma, ka finālā piedalīsies: Alise Haijima, Luīze, Raum, Toms Kalderauskis, Artūrs Hatti, Patrisha, grupa "Sudden Lights", grupa "24. Avēnija", Avéi un Markus Riva.

"Supernovas" finālā skatītājus priecēs viesmākslinieki: šovu atklās 2019. gada "Eirovīzijas" uzvarētājs no Nīderlandes – Dankans Laurencs, kurš izpildīs dziesmu "Arcade", savukārt noslēgumā uzstāsies Elīza Legzdiņa – latviešu izcelsmes dziedātāja, kura dzīvo un mūzikas karjeru veido Lielbritānijā.

Arī finālā katrai skatītāja balsij būs nozīme – par savu favorītu no viena tālruņa numura varēs zvanīt un sūtīt īsziņas neierobežotā skaitā. Konkursa uzvarētājs tiks noteikts skatītāju zvanu un īsziņu balsojuma un žūrijas balsojuma kopvērtējumā.

Uzstāšanās secība finālā:

  1. Alise Haijima – "Tricky"
  2. Luīze – "You To Hold Me"
  3. Raum – "Fake Love"
  4. Toms Kalderauskis – "When It All Falls"
  5. Artūrs Hatti – "Love Vibes"
  6. Patrisha – "Hush"
  7. "Sudden Lights" – "Aijā"
  8. "24. Avēnija" – "You Said"
  9. Avéi – "Let Me Go"
  10. Markus Riva – "Forever".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!