Foto: Kadrs no video/Lauris Vīksne

Aizvadītās nedēļas izskaņā norisinājās Latvijas Televīzijas rīkotā autoru un izpildītāju konkursa "Supernova 2019" pirmais pusfināls, kurā uz skatuves kāpa astoņi mākslinieki. Viņu priekšnesumus vērtēja un komentēja ne tikai žūrija, bet arī "dīvāna eksperti" sociālajos tīklos, un savu viedokli par redzēto sniedzis arī pašmāju šovbiznesa kolorītais personāžs Rojs Rodžers.

Rojs, kurš savulaik iemantoja popularitāti kā grupas "Triānas parks" solistes Agneses Rakovskas asistents, bet laika gaitā pats kļuvis par vienu no spilgtākajiem izklaides sfēras pārstāvjiem, kopā ar draudzeni Andu sarīkojis modes konsiliju un izvērtējis pirmā pusfināla dalībnieku tērpus.

Abi jaunieši izvērtējuši ne tikai mākslinieku apģērbu, bet arī priekšnesumu vizuālo noformējumu un to, kā mūziķu tērpi sasaucas ar dziesmu un uz skatuves notiekošo.

Jaunieši konkursa dalībnieku tērpiem veltījuši trāpīgas piezīmes un komentārus un arī dalījušies ar padomiem, ko varētu uzlabot. Tiesa, abi arī bijuši vienisprātis, ka neviens nav trāpījis desmitniekā un izskatījies izcili.

"Man liekas, ka mākslinieki, kas iet uzstāties televīzijā, nesaprot, ka viņi iet uzstāties televīzijā. Cilvēki to redz. It īpaši, ja tā ir "Eirovīzija", tad tev tomēr ir jāpadomā, kā tu izskaties," secinājumus izdarījis Rodžers, kurš raidījuma gaitā vairākkārt norādīja, ka māksliniekiem nevajadzētu savus tērpus iepirkt Rīgas populārākajos apģērbu veikalos, kuros štātītes iegādājas pilnīgi visi.

Par savu favorīti abi "stila policisti" atzinuši dziedātāju Samantu Tīnu, tomēr Rojs arī piebildis – viņas skatuves tērps nebija izcils, bet virs vidējā līmeņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!