Sestdienas,3. februāra, vakarā sāksies cīņa par ceļazīmi uz "Eirovīziju". Latvijas Televīzijas rīkotā autoru un izpildītāju konkursa "Supernova" pirmā pusfināla tiešraidē uz skatuves kāps septiņi dalībnieki, un kā viens no galvenajiem favorītiem tiek minēts dziedātājs Edgars Kreilis.

Edgars Kreilis klausītāju, skatītāju un žūrijas simpātijas mēģinās iegūt ar dziesmu "Younger Days", kurā atklājas viņa skarbais bērnības stāsts. Kompozīcijas vārdu un mūzikas autors ir pats Edgars, bet palīdzīgu roku tās tapšanā pielicis arī pazīstamais producents Kaspars Ansons.

"Supernovas" pirmās tiešraides gaidās "Eirovīzijas" eksperts Edgars Bāliņš devās apciemot talantīgo mūziķi, lai ar viņu pārmītu dažus vārdus un palūkotu, kādās drānās dziedātājas kāps uz skatuves.

Jau vēstīts, ka šogad nedaudz pamainījies "Supernovas" formāts un noteikumi. Gaidāmi trīs pusfināli, no kuriem finālā, kas notiks 24. februārī, katru nedēļu tiks tikai divi dalībnieki no septiņiem.

Lai skatītāju balsojums būtu maksimāli objektīvs, izmaiņas šogad skārušas arī balsošanas kārtību. Balsojot par savu favorītu, no viena tālruņa numura varēs nosūtīt tikai vienu īsziņu un veikt tikai vienu zvanu. Balsot varēs arī "Supernova" mājas lapā, un papildus tiks ņemti vērā arī unikālie dziesmu klausījumi mūzikas straumēšanas platformā "Spotify".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!