Foto: Publicitātes foto

Strauji tuvojas Latvijas Televīzijas dziesmu un izpildītāju konkurss "Supernova", kurā par ceļazīmi uz "Eirovīziju" cīnīsies 21 izpildītājs. Starp viņiem ir arī dziedātāja Katrīna Gupalo ar kompozīciju "Intoxicating Caramel"

Īsi pirms stāšanās vērtētāju priekšā "Supernova 2018" pirmajā pusfinālā 3. februārī Katrīna Gupalo un "The Black Birds" prezentē nerātnu konkursa dziesmas "Intoxicating Caramel" video klipu.

""Intoxicating Caramel" ir par iemīlēšanās trakumu, kad pēc viena skūpsta saprāts kļūst miglains, debesis šķeļ liesmojošas komētas un mīļotā vārdi kūst ausīs kā karamele," par savu konkursa dziesmu stāsta Katrīna, kura ir arī kompozīcijas teksta un mūzikas autore.

Dziesmā paustās emocijas atspoguļojas arī tās videoklipā, un tā filmēšanā iesaistītie atklājuši, ka uzņemšanas laukumā norisinājies "mūzikas radīta neprāta virpulis" – Katrīna un viņas draudzenes, kuras redzamas video klipā, ir bijušas neapstādināmas un ar katru dziesmas atkārtojuma reizi studijā kļuvis arvien karstāk.

Mūzikas video režisors ir Jānis Romanovskis, horeogrāfe – Gabija Bīriņa, grima māksliniece – Anita Intaite. "The Black Birds" pamatsastāvā ģitārists Miķelis Vanags, trompetists Gatis Gorkuša, basģitārists Kristiāns Kosītis, sitaminstrumentālists Elvijs Endelis un vokālists Endijs Endelis. Ieraksta skaņu režisors – Artūrs Sedriks Sinkevičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!