Foto: DELFI

Maija nogalē pie TV3 skatītājiem atgriezīsies iemīļotais seriāls Viņas melo labāk, un, kā jau ierasts, tā veidotāji sarūpējuši vairākus patīkamus pārsteigumus.

Viņas melo labāk ceturtajā sezonā skatītāju jau iemīļotajiem varoņiem pievienosies vairāki jaunpienācēji, starp kuriem būs arī populārā aktrise Agnese Zeltiņa (attēlā).

Viņai uzticēta Liānas Strēles loma. Viņa, kā liecina telekanāla sniegtā informācija, ir ne vien gudra, bet arī neprātīgi pievilcīga sieviete, kas, pateicoties gudrībai un apķērībai, prot nodrošināt sev skaistu un bezrūpīgu dzīvi.

Pateicoties iedzimtajai inteliģencei, Liānai izdodas izvairīties no sāpīgiem emocionāliem pārdzīvojumiem, jo viņas dzīvē prāts valda pār jūtām.

Seriāla jaunās sezonas prezentācijā pirmdien, 2. maijā, Zeltiņa atzina, ka pati ir liela Viņas melo labāk fane, tāpēc ar lielu prieku pievienojas šim projektam.

Seriālam pievienosies arī populārais Latvijas Nacionālā teātra aktieris Normunds Laizāns, Dailes teātra viens no šobrīd vadošajiem aktieriem Gints Andžāns un jaunā zvaigzne Ieva Florence, kuru televīzijas skatītāji iepazinuši šovā Kurš kuru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!