Aija Tērauda (attēlā), kura jau labu laiku mitinās Amerikā, strādājot par modeli un aktrisi, tikusi pie pikantas lomas kādā vietējā filmā – latviešu sieviete atveidos krievu striptīza dejotāju.

"Esmu studente Jeļena, atbraukusi no Krievijas ar J-1 vīzu strādāt un strādāju striptīzklubā," sociālajos portālos par savu jauno lomu informē Tērauda. Filmas pagaidu nosaukums ir J-1, un tās režisors ir kāds Džofrijs Gerrero, kurš līdz šim uzņēmis īsfilmas un klipus.

Jaunajā projektā mūsu modelei nākas filmēties visai pikantās ainās - viņas tērps atbilstoši lomas specifikai ir seksīga apakšveļa, kurā jādejo ap stieni un jāizrāda augums provocējošās pozās.

Aija Tērauda par modeli un aktrisi strādā jau kopš 16 gadu vecuma, un liela daļa viņas karjeras saistīta tieši ar Ameriku. Aija iepriekš filmējusies tādās slavenās filmās kā Spiderman 3, American Gangster, The Sorcerer's Apprentice un Madonnas jaunajā filmā W.E., taču nevienā no tām viņas vārds nav norādīts titros.

Tāpat Aija spēlējusi populāros seriālos (Gossip Girl, Mildred Pierce, Boardwalk Empire), taču nu tikusi pie lomas, kas, iespājams, kļūs par pagrieziena punktu viņas karjerā.

Lielu uzmanību modele savulaik bija izpelnījusies arī savu attiecību sakarā: labu laiku viņa bijusi hokejista Kārļa Skrastiņa draudzene, bet pēc tam savaldzinājusi citu sportistu - Latvijas labāko pludmales volejbolistu Aleksandru Samoilovu.

Tērauda nav pirmā latviešu šovbiznesa zvaigzne, kura lielo iespēju zemē tikusi pie iespējas atveidot vieglas uzvedības meiteni no Krievijas. Pirms pāris gadiem arī Agnese Zeltiņa Amerikā izmēģināja spēkus līdzīga rakstura lomā - viņa attēloja krievu prostitūtu Lolku režisora Oseja Kakari studentu projektā Omar Saved From Cheating.

Foto galerijā: ieskats filmas J-1 uzņemšanas procesā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!