Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 19. novembra, vakarā TV3 skatītāji atkal tiks priecēti ar šova "X Faktors" talantīgo dalībnieku priekšnesumiem, un pirms lielās tiešraides Rīgas Kinostudijā notika cītīga gatavošanās un pucēšanās.

Kā vēsta TV3 pārstāvji, "X Faktora" pretendenti izpildīs skatītāju izvēlētas dziesmas. Katrs dalībnieks priecēs ar diviem priekšnesumiem, un raidījumā būs dzirdami ne tikai pasaulslaveni hiti, bet arī labi zināmas un tautā iemīļotas pašmāju kompozīcijas.

Kā jau ierasts, gaidāms arī viesmākslinieku pārsteigums – šonedēļ raidījuma skatītājus un tos, kas ieradušies "X Faktoru" vērot klātienē, ar muzikāliem priekšnesumiem lutinās Aija Andrejeva un grupa "The Sound Poets".

Kā ierasts, par visiem fināla sēriju pretendentiem varēs balsot, zvanot uz TV ekrānā redzamo telefona numuru. Tie divi pēdējie dalībnieki, kuri no skatītāju puses saņems visvājāko atbalstu, iegūs otru iespēju – izpildīt "glābējdziesmu" tādā secībā, kādā uzstājās.

Pēc abu dalībnieku priekšnesumiem savu gala vārdu par to, kuram no dalībniekiem jāturpina dalība šovā, pateiks žūrijas pārstāvji. Vienam dalībniekam nāksies šovu pamest.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!