Neraugoties uz to, ka amerikāņu aktrise Dženifera Anistone (attēlā) ir 43 gadus veca, viņa joprojām tiek uzskatīta par vienu no seksīgākajām sievietēm pasaulē un jaunajā filmā We're the Millers viņai iedalīta prostitūtas loma.

Pirms dažām dienām no filmas uzņemšanas laukuma izplatītās fotogrāfijas amerikāņu tabloīdiem likušas satraukties par Anistones dikti lielajiem krūšu galiem, kas daudziem žurnālistiem šķituši ievērojami lielāki, nekā bija agrāk.

Tomēr, tā kā Anistone ne reizi vien intervijās ir teikusi, ka nevēlas palielināt savas krūtis, eksperti secinājuši, ka viņa ķērusies pie mazas un lētas viltības - uzvilkusi mākslīgos silikona krūšu galus Bodyperks, ko var nopirkt par 20 dolāriem.

Ļaunas mēles lēš, ka satraukums Anistones sirdī iezadzies pagājušajā gadā, kad komēdijā Just Go with It viņai nācās sacensties ar savu ekrāna partneri Bruklinu Dekeri - tobrīd 23 gadus vecu skaistuli, kura nupat bija kļuvusi populāra kā Sports Illustrated peldkostīmu modele.

Lai gan Anistone nekad nav bijusi paranoidāla jaunāku sieviešu klātbūtnē, šajā filmā viņai visai ilgs ekrāna laiks bija jāpavada bikini, skaistumā sacenšoties ar 18 gadus jaunāku meiteni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!