Foto: Publicitātes foto

Kanāls sievietēm "STV Pirmā!" aizvadītajā nedēļā plašāku sabiedrību iepazīstināja ar rudens sezonas jaunumiem. Viens no tiem – sarunu šova "Starp mums runājot" vadītāju pulciņu papildinās aktrise un TV personība Zane Vaļicka.

Šovs daudzām skatītājām kļuvis par neatņemamu otrdienas vakaru sabiedroto, un jaunajā rudens sezonā tas pārsteigs ne tikai ar vizuālām pārmaiņām un greznās, naksnīgās Rīgas noskaņās iekārtotu studiju, bet ar vēl atklātākām, pikantām sarunām un, protams, lielisku kompāniju – pašmāju slavenībām, "Delfi Izklaidi" informē raidījuma pārstāvji.

Sabiedrībā zināmas personības ik nedēļu dalīsies viedokļos par aktuāliem un "karstiem" jautājumiem, būs noslēpumi un negaidītas atzīšanās, kā arī īpašas rubrikas, kas izklaidēs un palīdzēs atpūsties no steidzīgā ikdienas ritma. Iemīļotajiem raidījuma vadītājiem – Valdim Melderim un Dainai Jāņkalnei – šajā sezonā pievienosies aktrise un TV raidījumu vadītāja Zane Vaļicka.

"Man neprātīgi patīk dzīvot, un sevī visaugstāk vērtēju spēju mīlēt dzīvi tādu, kāda tā ir. Ticu, ka ikviens jauns izaicinājums ļauj dzīves krāšņos notikumus izbaudīt ar pilnu krūti. Jaunas emocijas, patīkamas iepazīšanās un neparasti dzīvesstāsti – tieši tik aizraujošiem piedzīvojumiem pilna solās būt "Starp mums runājot" jaunā sezona," tā Zane par jauno izaicinājumu.

Ik nedēļu "Starp mums runājot" studijā viesosies sabiedrībā zināmi cilvēki, kas ar notikumiem privātajā vai profesionālajā dzīvē likuši par sevi runāt īpaši skaļi. Tāpat jaunajā rudens sezonā pie skatītājiem dosies sarunu šova tematiskie raidījumi, kas īpaši detalizēti izzinās pašmāju slavenību viedokli par kādu konkrētu un sievietei aktuālu tēmu – svētku svinēšanu, rudens depresiju un to, kā no tās izvairīties, formas saglabāšanu un veselīgu dzīvesveidu, kā arī citiem tematiem.

Sezonas jaunums būs rubrika "mēneša personība", kas ļaus tik patiesi, kā nekad iepazīt kādu slavenību – iemīļotu aktieri, sportistu, populāru mūziķi. Rubrikā varēs izzināt viņa dzīves uzskatus, hobijus un pavērt durvis uz privāto dzīvi.

Rudens sezonas pirmais sarunu šova "Starp mums runājot" raidījums būs skatāms otrdien, 14. augustā, pulksten 21. Skatītājus gaida satikšanās ar Mārtiņu Dauguli, dejotāju un horeogrāfi Lieni Stepenu, dziedātāju Agnesi Rakovsku, kā arī skandalozo mūziķi Sandi Kiopu un viņa mīļoto Dainu Laukmani.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!