Foto: Publicitātes foto

Sestdienas, 8. marta, vakarā TV3 tiešraidē svētku noskaņās tika aizvadīts vērienīgā televīzijas projekta Dejo ar zvaigzni trešais raidījums, kas kļuva liktenīgs skandalozajam fotogrāfam Aleksandram Sokolovam.

Aizvadītā nedēļa pagāja paša Sokolova radīta skandāla ēnā - nedēļas sākumā viņš paziņoja, ka ir iemīlējies savā deju partnerē Martā Kalējā (abi attēlā) un šovu nespēj turpināt, tad nāca klajā ar vēsti, ka šo jūtu dēļ viņu pametusi draudzene, bet jau nedaudz vēlāk tapa zināms, ka fotogrāfs šo visu iestudējis savas popularitātes celšanai.

Svētdienas raidījumā viņš ar asarām acīs lūdza piedošanu Martai, kura gan paziņoja, ka nekas tāds, kas būtu jāpiedod, nav noticis. Tiesa, žēlabainā runa fotogrāfu nepaglāba no skarba žūrijas vērtējuma, un arī skatītāji bija lēmuši, ka viņam šovs jāpamet.

Pirmo vietu šajā svētdienā ieguva Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis ar partneri Lieni Tarani, bet par mata tiesu no izbalsošanas izspruka sabiedrības dāma Svetlana Ļova, kuras gailīša un vistiņas deju nesaprata ne žūrija, ne skatītāji.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!