Sestdienas, 5. oktobra, vakarā skatītāju novērtējumam tiks nodots jauns un azartisks kanāla 360TV un producentu apvienības "Brīvdienas TV" veidots ceļojuma šovs "Četri uz koferiem", kur spilgtais multimākslinieks Kašers, šarmantā dziedātāja Samanta Tīna, stiliste Indra Salceviča un ietekmīgais pašmāju influenceris Niklāvs dosies kopīgā piedzīvojumā uz Itāliju.

Ceļojums jestrajam četriniekam izvērtīsies ļoti krāšņs un neprognozējamiem notikumiem bagāts. Piedzīvojumi sāksies jau lidostā, kad vienam no dalībniekiem saplīsīs kurpe, bet pēc tam vēl koferī izlīs šķidrums. Tāpat arī netrūks tādi Itālijai tradicionāli piedzīvojumi kā spageti gatavošana kopā ar profesionālu itāļu pavāru, gan arī vilšanās par naktsmājām, kas fotogrāfijās izskatīsies krietni labāk nekā dzīvē.

Jau pašā neprātīgās avantūras sākumā nervi tiks pakutināti Samantai Tīnai, kura, zinot, ka saskaņā ar šova noteikumiem nākamajā dienā viņai būs jāiejūtas gides lomā un jārūpējas ne tikai par kolēģu izklaidēm, bet arī to, lai vēderi viņiem būtu pilni, nolems doties uz veikalu pēc produktiem brokastīm. Taču pēc naksnīgās iepirkšanās tūres Milānā skanīgās balss īpašniece vairs neatradīs ceļu mājup un izmisīgi lauzīsies pavisam svešās durvīs.

Turklāt Samanta pamanīsies vēl savās likstās vainot kolēģus, sakot, ka tie, visticamāk, gribējuši viņu izjokot un iedevuši nepareizās atslēgas

"Es netieku iekšā, man ir kaut kādas "feikās" atslēgas!" izmisusī dziedātāja zvanīs ceļojuma biedriem, taču pēc mirkļa, sapratusi, ka nomaldījusies, ļausies sirsnīgai smieklu lēkmei. "Ak dievs, tāda blondīne!" par sevi jokos Samanta.

Kā "Delfi Izklaidi" informē raidījuma veidotāji, "Četri uz koferiem" ir vēl nebijis ceļojuma šovs, kur kopīgā piedzīvojumā devušies četri slaveni cilvēki. Katrs no viņiem būs atbildīgs par vienu ceļojuma dienu un tās laikā rūpēsies ne tikai par grupas biedru izklaidēm, bet arī dalībnieku pārvietošanos, naktsmājām un vēdera priekiem. Dienas beigās gids tiks vērtēts, un tie divi dalībnieki, kas izrādīsies vislabākie, dosies nākamajā ceļojumā, bet pārējie –mājup.

Jau 5. oktobrī kanālā 360TV un "Brīvdienas TV" "YouTube" kanālā, kā arī lietotnē "Shortcut" skatītāji varēs dzīvot līdzi pirmās sērijas notikumiem, kur gida lomā iejutīsies modes māksliniece Indra Salceviča.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!