Foto: Publicitātes foto

Strauju popularitāti iekarojušais pašmāju seriāls Ēnu spēles skatītājus arvien biežāk pārsteidz nevis ar negaidītiem sižeta pavērsieniem, bet ekstravagantiem tērpiem, kas, kā atzinis ne viens vien seriāla cienītājs, ne vienmēr piemēroti seriāla galveno lomu atveidotāju amatiem.

Sociālajos tīklos pēc katras Ēnu spēles sērijas tiek kaismīgi diskutēts par to, ka seriāla galveno varoņu, kurus atveido Ainārs Ančevskis un Ilze Ķuzule-Skrastiņa (abi attēlā), neparastie apģērbi nereti liek šaubīties par seriāla veidotāju izpratni par detektīvu darba ikdienu.

Skatītāji ir neizpratnē gan par Gabrielas vakarkleitām un spilgto grimu, dodoties darba uzdevumos, gan Ančevska varoņa iecienīto neparastā piegriezuma vestīti un iecienītajām rūtainajām vai pumpainajām ūziņām, kuras brīnumainā kārtā pamanās uzrasties pēc motociklistu bikšu novilkšanas.

Tomēr, kā atzīst Ančevskis, apģērbs viņa lomas tēlojumā spēlē sekundāru lomu, un greznie audumi un cakas Roberta lomas izjušanai netraucē.

”Apģērbu izvēle ir seriāla režisoru kompetencē. Katram cilvēkam ir savs priekšstats par to, kā jāizskatās īstam privātdetektīvam, tāpēc šīs receptes būs dažādas.

Man piešķirtie tērpi lomas atveidošanā netraucē, tajos jūtos ērti, un, tā kā dzīvē nevienu privātdetektīvu saticis neesmu, nevaru vērtēt, vai tie šim amatam ir piemēroti vai tomēr nē," sarunā ar DELFI Izklaide skaidro aktieris, kurš ar sev piemeklēto apģērbu, šķiet, ir samierinājies.

Galerijā: ieskats seriāla Ēnu spēles varoņu stilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!