Foto: Publicitātes foto

Andris Bulis jaunā šovā "Iečeko slavenību" rādīs, kā dzīvo pašmāju slavenības. Viņš dosies ciemos pie influenceriem, mūziķiem, māksliniekiem, un uzņēmējiem, lai kopā baudītu laisku atpūtu, iepazītu viņu privāto vidi, izzinātu noslēpumus un vasaras hobijus. Viņš iepazīsies ar šo cilvēku dzīvesveidu, draugiem, mīļotajiem cilvēkiem un iekļūs tur, kur citiem ieeja liegta. Vai plaši apspriestās zvaigznes tik tiešām ir tādas, kā par viņām runā?

Kā dzīvo pašmāju sabiedrības krējums – ar šādu uzsaukumu jaunu TV šovu izziņo kanāls "STV Pirmā!" un piedāvās saviem skatītājiem apciemot Mariku Ģederti, Adrianu Miglāni, Lindu Mūrnieci un pasaulslaveno Viktoriju Vaildu no Naudītes.

Vailda būs jaunā šova pirmās sērijas viešņa – iepazīsiet Latvijas lielāko krūšu īpašnieci un Bārbijas līdzinieci Viktoriju Vaildu, kura jau vairākus gadus dzīvo Francijas Rivjērā, taču vismaz reizi gadā cenšas paviesoties Latvijā, lai apraudzītu drauga īpašumus Dobelē un apciemotu savu dzimto Kuldīgu. Andrim izdevās Viktoriju noķert dienā, kad viņa ar savu draugu Saimonu, kurš pēc tautības ir itālis, taču lieliski ir iemācījies runāt latviski, devās apskatīt Kuldīgu. Viktorija smēlās sauli Ventas krastā, spēlēja badmintonu un iemācīja Andrim savu populārāko Instagram triku – tverkošanu.

Pēc tam kārta pienāks citām Latvijā zināmām personībām. "Līdzās man labi zināmām dāmām un kungiem, man būs iespēja iepazīties ar ļoti spilgtām, pat efektīgam zvaigznēm, par kurām pats neko daudz vēl nezinu, taču ļoti labi zinu jauno paaudzi, kas fano par tām. Tāpēc arī man būs jāizkāpj no komforta zonas un jātur viņām līdzi,"saka Andris Bulis.

Jaunais raidījums TV ēterā nonāks rudenī, bet no jūnija beigām to varēs vērot internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!