Foto: DELFI

Kopumā jaunajam šovam pieteikušies vairāki simti pretendentu, no kuriem šovā varēsim redzēt vien 12 dalībniekus. Šie laimīgie jaunieši 57 dienas dzīvos kameru priekšā, iepriecinot skatītājus ar dažādām atraktīvām izdarībām.

Iespējams, ka šovā redzēsim arī īpaši aprunāto androgīno modeli Jaroslavu - viņš arī ir pretendentu sarakstā, kuru spējas piesaistīt publiku nu vērtē profesionāļu žūrija. Tāpat šovam pieteikusies arī kāda izbijusi striptīza dejotāja, vairāki šova Iesaukts armijā! dalībnieki, dziesminieks no Varakļāniem un citi īpaši talantīgi tautieši.

Lai iekļūtu šovā un gūtu slavu, daudzi bijuši gatavi uz visu - viens no kandidātiem atlasē izģērbās, un viss viņa ķermenis bija aprakstīts ar tekstu TV Zvaigzne. Kāds cits centās sevi pieteikt kā labāko vīriešu apakšveļas modeli Latvijā ar trenētāko augumu. 

Labākos no šiem brašuļiem izvēlēsies šova producente Ilze Ūdre, Guntars Gulbiņš, psihoterapeite Aina Poiša un pašmāju realitātes šovu aizsācējs Māris Ozoliņš.

Interesanti, ka atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, jaunais šovs pulcēs tos, kuriem nepadodas ne dziedāt, ne dejot, bet kuri spēj ar vienu teikumu iedvesmot vai sasmīdināt līdzpilsoņus. Ar jaunajām zvaigznēm iepazīties varēs jau pavisam drīz - 22. un 29. septembrī 21.05 Kanālā 2 un TVPlay būs iespēja noskatīties šova TV Zvaigzne atlases raidījumus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!