Foto: Kadrs no video

Svētdienas, 30. septembra, vakarā uz šova "X Faktors" skatuves netrūka krāšņu un talantīgu censoņu. Savukārt emocionālāko priekšnesumu žūrijai un skatītājiem bija sarūpējusi 23 gadus vecā Annija Krūmiņa no Talsiem, kura jau vairākus gadus pārvietojas ratiņkrēslā.

Annija, kura ikdienā nodarbojas ar parabobsleju un ir vienīgā daiļā dzimuma pilote Latvijā, atklāja, ka viņa "X Faktorā" pieteikusies, lai mainītu līdzcilvēku priekšstatu par ļaudīm ar īpašām vajadzībām. Meitene pauda nostāju, ka visi cilvēki ir pelnījuši justies vienlīdzīgi ar citiem.

Annija izpildīja sev ļoti īpašu un tuvu dziesmu – "Hillsong United" spēcīgo kompozīciju "Oceans", kuru, kā atzina pati censone, viņa bieži dungo, esot uz starta līnijas bobā.

Meitenes emocionālais stāsts un dziedājums reti kuru atstāja vienaldzīgu. Skatītāju un žūrijas pārstāvju acīs bija manāmas asaras, un, nav šaubu, miklas acis bija arī daudziem pie TV ekrāniem.

Žūrijas pārstāvji apbrīnoja meitenes drosmi un izturību, tomēr uz nākamo kārtu viņa netika virzīta. Kā atzina Reinis Sējāns, viņas priekšnesuma analizēšana esot lieka, jo galvenais bijis parādīt, uz ko cilvēks ir spējīgs.

Annija pirms aptuveni pieciem gadiem brauca automašīnā kopā ar draugiem un notika avārija. Viņa no visiem guva vissmagākās traumas. Vairāk par apņēmīgās meitenes dzīvi var uzzināt šeit.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!