Foto: Kadrs no video

Oktobra vidū TV3 skatītāju vērtējumam tika nodota iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu otrā sezona, bet nesen kāzas dzēris pāris, kam liktenīga bijusi šova pirmā sezona.

Jau vēstīts, ka saimniekšova pirmā sezona noslēdzās ar trim bildinājumiem, un viens no pāriem - par "dabas bērniem" dēvētie Kaspars un Gunita - nesen klusi salaulājušies.

Izrādās, ka arī Sandis Birkenbergs no Salacgrīvas puses un viņa šovā atrastā līgaviņa Marita (abi attēlā) nolēmuši beidzot mīt gredzenus - kā vēsta raidījums Tikai ar ielūgumiem, tas noticis aizvadītās nedēļas izskaņā Sanda īpašumā Kraukļos, kur arī sācies skaistais mīlasstāsts.

Lielajai dienai līgava bija izvēlējusies kleitu visnotaļ neierastā tonī - tā kā Maritai nepatīk tradicionālās baltās kāzu kleitas, viņa pie improvizētā altāra pļavas vidū devās basām kājām un gaiši zaļā tērpā.

Kamēr divi iepriekšējā sezonā iepazītie saimnieki kļuvuši par precētiem vīriem, tas, kā ar čaklu roku un mīlošas sirds meklējumiem veiksies jaunās sezonas dalībniekiem, pagaidām nav prognozējams - aizvadītās nedēļas raidījumā dalībnieki tikai izvēlējās, kurus no vēstuļu sūtītājiem aicinās uz savām saimniecībām.

To, kā potenciālajām līgaviņām un līgavaiņiem tur klāsies un vai arī šī sezona noslēgsies ar kāzām, rādīs laiks, bet piektdien, 25. oktobrī, šova Saimnieks meklē sievu raidījumā skatītāji redzēs, kā Maritu un Sandi kāzu dienā sveica Baiba Sipeniece-Gavare.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!