Noslēgusies TV3 šova "Lauku sēta" sestā sezona, kur finālā, sacenšoties grāmatvedei Evitai, pilsētniecei Evijai un trim brašiem puišiem – Normundam, Aigaram un Salvim, par uzvarētāju kļuva ugunsdzēsējs Aigars.

Aigars arī ieguva galveno balvu – dāvanu karti 7000 eiro vērtībā no tērauda jumta segumu ražotāja "Toode".

Vasara 'Lauku sētā" nu noslēgusies, un saimniece Anita ar gandarījumu novērtēja, cik daudz šovasar padarīts: ir izveidota atpūtas zona pie agrāk aizaugušā dīķa, uzbūvēta atpūtas terase, ravētas vagas, pļauta zāle, no meža savesta malka.

Saimniece Anita un Jānis devas lielajā darbu apgaitā un atskatījās uz spilgtākajiem notikumiem – šajā vasarā nav trūcis ne smaga darba, ne jaunu draudzību un iemīlēšanās mirkļu, ne konkurences pilnu cīņu, intrigu un kašķu.

"Lauku sētā" uz finālu ieradās visi šīs sezonas dalībnieki, lai sirsnīgi sveiktu saimnieci un atbalstītu savus favorītus finālspēlēs.

Finālspēlēs startēja divas dāmas – sportiskā grāmatvede Evita, atraktīvā pilsētniece Evija, un trīs braši puiši, sīvie konkurenti – ugunsdzēsēji Normunds un Aigars, un Salvis, kuram dalība šovā bijusi bērnības sapnis.

Sacensība par uzvaru norisinājās vairākos posmos, kur katrā no tiem tika pārbaudīta finālistu atjautība, fiziskā un mentālā izturība, kā arī spēja spriedzes apstākļos pieņemt stratēģiskus lēmumus.

Noslēguma posmā spraigā cīņā sacentās Aigars ar Normundu, pārbaudot gan fizisko sagatavotību, gan stratēģisku domāšanu un pat zināšanas par "Lauku sētu".

Spraigie pārbaudījumi noslēdzās ar pēdējo uzdevumu – atvērt dārgumu lādi, kurā Aigaram uzspīd veiksme un viņš kļūst par "Lauku sētas" 6. sezonas uzvarētāju!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!