Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 16. novembrī, noslēdzās rudens pašmāju karstākais TV šovs – Saimnieks meklē sievu. Pēc visiem skandāliem un salauztajām sirdīm šovs šogad beidzas uz ļoti cerīgas nots. Tiesa, pirmo reizi šova sezona noslēdzas bez neviena bildinājuma.

Noslēguma sērijā šova vadītāja Baiba Sipeniece apciemoja visus piecus saimniekus, lai noskaidrotu, vai viņiem ar izvēlētajām līgaviņām kas sanācis.

Vispirms tika apciemots Egils Langovskis, kuram tieši tajā dienā bija norunāts randiņš ar Zani. Saimnieks atklāja, ka abu attiecības veidojas lēnām, taču ļoti pozitīvi. Arī Egila mamma atklāja, ka Zane viņai jau no sākuma patikusi, un meiteni viņa labprāt pieņemtu uz palikšanu dzimtas mājās.

Ģimene jau ieskicējusi kāzu plānu - vedējtēvs būs kaimiņš, savukārt Sipeniece piekrita vedējmātes godam. Plānota balle vairāku dienu garumā. Taču Egils negrib steigties un skriet notikumiem pa priekšu. Viss notiks lēnām, jo abi mīlnieki ir aizņemti mācībās un darbos, ko jāsavieno ar randiņiem.

Pēc tam tika apciemots jaunākais dalībnieks Jānis Šmits, kurš, savaldzinājis visas trīs daiļavas, galu galā pārsteidza, izvēloties Antru un salaužot sirdis abām pārējām. Uz jautājumu, kā turpinās attiecības ar Antru, Šmits deva visai negaidītu atbildi.

Abi it kā turpinot sazināties, taču tas neizslēdzot iespēju, ka kāds no viņiem var izveidot paralēlas attiecības. Turklāt Šmits turpina kontaktēties arī ar abām pārējām līgaviņām. Šmits izmantoja iespēju un pauda nožēlu par to, ka viņš kameru priekšā tik daudz atļāvies un šova ietvaros padarīts par meitu ģēģeri.

Tāpat Šmits nu jau ar vēsu prātu atskatījās uz Daigas piedzeršanos ballītē, kas ietekmēja viņa gala izvēli, liekot skatītājiem domāt, ka puisis pārdomājis savu izvēli un sapratis, ka īstā ir Daiga.

Kā trešais tika apciemots Ģirts Brumsons. Mākslinieks Sipeniecei atrādīja uzgleznoto Gundas portretu un atklāja, ka viņam vairs nav sāpīgi vērot šo gleznu. Pēc ceļojuma viņš ar Gundu vairs neesot sazinājies.

Taču tas nenozīmē, ka saimnieks atmetis cerības apprecēties. Ģirts atklāj, ka iepazinies ar jauku meiteni no Latgales, kura arī ļoti alkst ģimenes un bērnu, tā ka viņa dzīvē viss turpina notikt uz pozitīvo pusi.

Jāņa Kauķa šova stāsts galu galā izvērtās pavisam interesants. Puisis izvēlējās Sandru, bet ceļojumā atklājās, ka abiem galīgi nesapas. Saimnieks izlēmis riskēt un pēc ceļojuma uzrunāt Danu, kuru pats atstājis otrajā vietā, baidoties, ka meitenei patīk grezna dzīve, kas saimniekam nebūs pa kabatai.

Tomēr, paviesojoties pie Danas un secinot, ka viņa mīt vienkāršā dzīvoklītī ar malkas apkuri, Kauķis sapratis, ka maldījies. Puisis turpina sazināties ar Danu, bet kalt lielus plānus pagaidām izvairās.

Savukārt visveiksmīgāk šovs izvērties vecākajam dalībniekam. Alfrids Lipovskis un viņa izvēlētā Velga turpina satikties. Saimnieks bijis apciemot savu izredzēto viņas pusē, savukārt Velga pie laimīgā vīrieša viesojusies jau vairākkārt. Kā jau nobrieduši un dzīves pieredzes bagāti cilvēki, Alfrids ar Velgu attiecības veido lēnām, bet pamatīgi, neļaujoties neauglīgiem strīdiem.

Kā Alfrids noslēgumā daudznozīmīgi ieminējās, bildinājums nav izteikts "pagaidām". Neskatoties uz to, ka kāzas vismaz pagaidām netiek plānotas, pāris saņēma šova galveno balvu un tika atzīts par sezonas šarmantāko savienību.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!