Foto: Publicitātes foto
Pirmdienas, 30. janvāra, vakarā TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegta populārā pašmāju seriāla "UgunsGrēks" pēdējās sezonas pirmā sērija, kurā beidzot tika dota atbilde uz ilgi gaidīto jautājumu – vai aktrises Līgas Zeļģes atveidotās Danas pašnāvības mēģinājums bijis veiksmīgs.

Seriāla 16. sezona noslēdzās uz visai traģiskas nots – nervus kutinošus kadrus seriāla faniem sagādāja jau iepriekšminētā Dana, kura nespēja samierināties ar domu, ka Eva īpaši sasauktā preses konferencē grasās žurnālistiem parādīt video no viņas eskorta meitenes pagātnes, kas pilnībā sagrautu viņas reputāciju.

Tiesa, video bija mistiski pazudis, un Evas plāns izgāzās. Savukārt bēdu sagrautā Dana jau bija paguvusi sadzerties tabletes. Viņas saļimušo ķermeni drīz vien atrada Mareks, taču skatītāji palika neziņā, vai viņas dzīvība tiešām izdzisusi.

17. sezona sākās ar priecīgu ziņu – Danas pašnāvības mēģinājums tomēr bijis neveiksmīgs. Sieviete visai sadrūmusi un izspūrusi gulēja slimnīcas gultā, savukārt Mareks nerimās viņu iztaujāt, kāpēc viņa mēģinājusi padarīt sev galu.

Liels bija pašnāvnieces pārsteigums, kad viņa uzzināja – Evas iecere nogājusi greizi. Tiesa, otrajai Danas reputācijas sagraušana vairs nemaz nebija prātā, jo viņas galvu nodarbināja domas, kā atbrīvoties no Teodora Grīnberga brāļa dēla Jāņa, kurš viņu šantažē.

Jāatzīmē, ka Pētersonu viesnīcā ieradās kāda noslēpumaina Megija, kura uzmeklēja Jāni. Abi laiku lieki netērēja, un pēc pamatīgas iedzeršanas Grīnberga brāļa dēls pamodās blakus iepriekšminētajai daiļavai.

Tiesa, Megijas dzīvība bija izdzisusi. Uz sievietes ķermeņa rēgojās asiņaina brūce, savukārt Jāņa rokās – asinīm aptraipīts nazis.

Tikmēr Āboliņu ģimenei nācās mēģināt vērst par labu Sandijas savārītās ziepes. Viņa iepriekšējās sezonas izskaņā "Mare SPA" viesnīcu pārdeva savu radinieku sīvākajam konkurentam un ienaidniekam Vadimam Felzenbaheram, un Lidija bija apņēmības pilna doties uz sarunām ar jauno īpašnieku, lai atgūtu to, kas pieder viņai.

Paralēli tam visam notikumi grozījās arī ap ņipro istabeni Zentu, kura paziņoja, ka nolēmusi kāpt pa karjeras kāpnēm un kļūt par Aivara Pētersona "labo roku", tādējādi pamatīgi sadusmojot Fēliksu, kurš bēdas sūdzēt devās Jezupam.

Jāatzīmē, ka seriāla 17. sezonā ienākuši arī divi jauni tēli – Pētersona biznesa partnera dēls Kaspars Gross, kuru atveido Āris Matesovičs, un Annija Lazdiņa, kuras loma uzticēta aktrisei Ancei Muižniecei (attēlā). Kā liecina "UgunsGrēka" anotācijas, abi jaunieši savā starpā turpmāk sacentīsies, kurš iegūs Aivara privātsekretāra amatu.

Atgādinām, ka janvāra sākumā tapa zināms – šī būs "UgunsGrēka" pēdējā sezona.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!