Foto: Kadrs no video

Lai gan daudziem šķiet, ka populārais LNT iepazīšanās šovs Precamies!?! ir tikai izklaide, dažiem vientuļniekiem tas patiešām palīdzējis atrast otru pusīti vai vienkārši labus draugus, ko apliecina šova otrās sezonas izskaņas raidījums.

Ceturtdienas, 2. maija, vakarā Precamies!?! sezonas izskaņas raidījumā televīzijas skatītājiem bija iespēja uzzināt, kā attīstījušās četru šovā izveidojušies pāru attiecības, no kurām dažas kļuvušas visnotaļ nopietnas.

Kā pirmie par savu pieredzi pastāstīja 61 gadu vecā namu apsaimniekotājs Haralds un 57 gadus vecā Ieva, kuri atzina, ka pēc iepazīšanās raidījuma ļoti iedraudzējušies.

"Ar čubināšanos vien ir par maz. Nav jau tie gadi vairs, kad viens gar otru visu laiku čubinās. Ir jābūt arī citām interesēm," sezonas izskaņas raidījumā sirsnīgi smējās Haralds, bet Ieva atzina, ka viņi noteikti paliks vismaz labi draugi.

"Es jutu, ka viņa ir saimniece un prot ēst gatavot. Ēšana ir viena no cilvēka baudām, un, ja sievietei ēšana neinteresē, tas ir mīnuss," prātoja Haralds.

Ar otru šova Precamies!?! veiksmes stāstu iepazīstināja 20 gadus vecā radošā un enerģiskā tipogrāfijas darbiniece Ivonna un viņas vienaudzis apsargs Ešlijs, kuram vecāki vārdi devuši romāna Vējiem līdzi varoņa dēļ.

Abiem jauniešiem pēc raidījuma izveidojušās nopietnas attiecības, un Ešlijs atzina, ka šajā gadījumā visu noteicis "lielais likteņa vīrs", un neslēpa, ka abi kopā sagaida rītus, kad viens otru palutina ar masāžām, kas puisim īpaši ejot pie sirds.

Ivonna atzina, ka pēc raidījuma jutusies kā septītajās debesīs, un ķīmija abu starpā radusies jau pēc pirmā kopīgi pavadītā vakara, un abi netieši norādīja, ka, iespējams, nākotnē iespējamas pat kāzas.

"Ir sajūta, ka mēs viens otram esam tie īstie un vienīgie. Sajūta ir tāda, ka jāiet precēties," atzina abi jaunieši, bet Ešlijs godīgi piebilda, ka viņam ir sajūta, ka negribas Ivonnu laist ārā no rokām.

Kā trešie ar savu stāstu iepazīstināja pievilcīgā 27 gadus vecā gaišmate Kristīne un 29 gadus vecais Jānis, kurš šovā meklēja sievieti, kas viņu nekomandētu.

Lai gan meitene pēc raidījuma domājusi, ka puisis ir flegmatisks un gudrinieks, bet tagad puisis sācis atvērties un, lai gan ne vienmēr esot viegli, ar viņu ir interesanti, un abi jau iepazinušies ar otru pusīšu ģimenēm.

"Komunicējam mēs katru dienu. Ir pagājis mēnesis, kopš esam iepazinušies, un, jā, laikam jau esam pāris. Ja viss turpināsies tādā tempā, kā šobrīd tas notiek, tad mēs varētu arī pēc kāda laika iedomāties par precībām un vēl kaut ko ," raidījumā atzina Kristīne.

"Ja mēs satiktos dzīvē, Jānis diez vai nāktu man klāt, jo domātu, ka esmu bargā kundze," iepazīšanās šova plusu uzsvēra meitene. 

Kā ceturtie savu iepazīšanās stāstu atklāja 31 gadu vecā Baiba un 36 gadus vecais IT speciālists Ivars, kurš darbojas paša izveidotā grupā un sapņo par pirmā albuma izdošanu.

"Ejot uz šovu, skatījos drusku skeptiski, bet iekšējās cerības bija, jo dzīvē ir dažādas iespējas un nekad nevar zināt, par kuru ceļu tev tiks piedāvāts tas, kas tev ir nepieciešams. Raidījums jau nav iepazīšanās serviss, tā ir iespēja, kas tiek dota. Tālāk viss atkarīgs no pašiem cilvēkiem," prātoja Ivars.

Tiesa, šoreiz cerības attaisnojušās, un gan Baiba, gan Ivars ir pārsteigti, ka šovā izdevies sastapties, un puisis atzina, ka neizslēdz iespēju palikt kopā ar šovā atrasto sievieti vēl ilgu laiku.

"Tā bija kā iemīlēšanās no pirmā acu uzmetiena. (..) Tas, ka mēs satikāmies, ir brīnums," par pirmo tikšanos klātienē šova filmēšanā un iepazīšanos atmiņās gremdējusies Baiba, kura jau iepazinusies ar Ivara tēti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!