Foto: Publicitātes foto
Televīzija Go3 piedāvā ekskluzīvu iespēju noskatīties skandalozo un visā pasaulē apspriesto dokumentālo filmu - "Cīņa par Britniju". Tajā britu dokumentālais žurnālists Mobīns Ažars cenšas atklāt patiesību par popzvaigznes Britnijas Spīrsas 13 gadus ilgo atrašanos tēva aizbildniecībā.

1998.gadā Britnija Spīrsa 16 gadu vecumā uzkāpa uz lielās skatuves. Bija dzimusi zvaigzne. Pēc četriem gadiem Britniju uzskatīja par ietekmīgāko pasaules slavenību. Slava, nauda un ietekme nenodrošināja laimīgu un mierīgu dzīvi. Pēdējos 13 gadus Britnija Spīrsa dzīvo sava tēva aizbildniecībā. Britu dokumentālais žurnālists Mobīns Ažars filmā Cīņa par Britniju cenšas atklāt patiesību par Britnijas aizbildniecību. Lai atšķetinātu šīs aizbildniecības sarežģītos pavedienus, žurnālista ceļš vedīs no Losandželosas, līdz pat Spīrsas dzimtajai pilsētiņai Luiziānā. Filmā iekļautas vēl līdz šim neredzētas intervijas ar Britnijas grima mākslinieci, viņas bijušo horeogrāfu, slavenību blogeri Parisu Hiltoni un advokāti Līzu Makkarliju.

Britnijas vērtība tiek lēsta 59 miljonu dolāru apmērā. Tomēr viss kopš 2008. gada likumīgi ir viņas tēva Džeimija Spīrsa kontrolē. Tieši viņš kontrolē lēmumus par dziedātājas finansēm un karjeru. Aizbildniecība var tikt piemērota personai, kura pati nespēj pieņemt lēmumus vai ir garīgi nespējīga. Britnijas kvēlākie fani ir izveidojuši kustību #FreeBritney un uzskata, ka viņa, lai arī dzīvē daudz cietusi, nav nespējīga. Viņi ir pārliecināti, ka superzvaigzne ir ieslodzīta pati savās mājās.

BAFTA laureāts žurnālists Mobīns Ažars izmeklēšanas stāstu sāk 2020. gada rudenī, cenšoties izprast visas detaļas par to, kāpēc izbijusī superzvaigzne nonākusi šādā situācijā.

Žurnālists tiekas ar Britnijas "zelta laiku" skatuves biedriem un draugiem, dodas uz Spīrsas dzimto pilsētu Kentvudu. Viņš uzrunā paparaci, kuri viņu vajājuši katru mīļu dienu. Mobīns tiekas ar viņas juristu, kā arī seko līdzi tiesas sēžu juridiskajām cīņām. Pašas dziedātājas viedokli par to, kas īsti notiek, mēs, diemžēl, neuzzināsim, jo pastāv versija, ka viņai par šādas dokumentālās filmas tapšanu neviens neko nav teicis...

Filmu var noskatīties televīzijā Go3. Ivars Lubāns, Go3 mārketinga vadītājs: "Mēs redzam, ka dokumentālais saturs pēdējā laikā piedzīvo sava veida renesansi. Pēdējo mēnešu laikā Go3 piedāvājumā esam iekļāvuši plašu kvalitatīva dokumentālā satura klāstu un redzam, ka klienti to ļoti novērtē. Dokumentālā filma "Cīņa par Britniju" ir lielisks papildinājums, jo tā ataino šovbiznesa tumšās puses un faktus, kas iepriekš plašai sabiedrības daļai nav bijuši zināmi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!