Foto: LETA

Zināmu satraukumu sabiedrībā radīja sporta raidījuma Overtime TV vadītāja, žurnālista Armanda Pučes (attēlā), izteikumi aizvadītās nedēļas pārraidē, kad viņš bārmeņu darbu salīdzināja ar narkodīleru nodarbi, un tagad Puče bijis spiests atvainoties.

5. februāra Overtime TV raidījumā Pučes izteiktā piezīme bija ne pa jokam satraukusi pašmāju populārākos bārmeņus, un savu sašutumu par bārmeņu amata goda aizskaršanu DELFI Izklaidei neslēpa arī Latvijas Bārmeņu federācijas vadītājs Raitis Akerblūms.

Federācija bija nosūtījusi vēstuli arī raidījuma veidotājiem ar prasību atvainoties par viņu profesijai veltīto neveiksmīgo salīdzinājumu, un šī iemesla dēļ Puče otrdienas, 12. februāra, pārraidē publiski atvainojās bārmeņiem.

Tiesa, pēc tam, kad viņš bija atvainojies bārmeņiem, Puče paziņoja, ka ir saņēmis arī vēstuli no portāla Narkotikutirgotajs.lv, kāds gan reāli neeksistē, kurā teikts - narkotiku tirgoņi ir apvainojušies par to, ka viņi tikuši salīdzināti ar bārmeņiem. Tad nu raidījuma vadītājs atvainojās arī narkodīleriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!