Foto: Publicitātes foto

Ieejot finiša taisnē, šova Iesaukts armijā! uzdevumi kļūst dalībniekiem arvien grūtāk izpildāmi. Astotajā dienā spēku izsīkumā krist nācās pat stiprajam Leonam Šķēlem, bet ņiprajai Ievai Klintsonei (attēlā) beidzot bija par daudz – viņai šovs beidzās ātrās palīdzības auto jau pēc pirmā pārbaudījuma.

Astotā šova diena sākās ar fiziski ļoti smagu pārbaudījumu - kā puišiem, tā arī meitenēm nācās nest kalnā ļoti smagu militāro tehniku - pretgaisa aizsardzības ieročus. Smagumu stiepšana kalnā bija pamatīga spēku pārbaude puišiem, par meitenēm nemaz nerunājot - uzdevums tika veikts sāpēs un pagurumā kliedzot.

Zem smagās nastas sabruka pat viens no spēcīgākajiem šova dalībniekiem - Leons Šķēle, taču viņam izdevās piecelties un visu pārvērst jokā. Taču ņiprajai fitnesa trenerei Ievai Klintsonei diemžēl pārbaudījums bija par smagu. 

Meitene uzdevuma laikā cīnījās ar sāpju pārvarēšanu, jo jau iepriekšējā šova dienā bija guvusi traumas. Ar pēdējiem spēkiem, komandas biedru uzmundrināta, uznesusi aparatūru kalnā Klintsone sabruka ātrās palīdzības automašīnā un tālākajos pārbaudījumos savai komandai vairs nespēja pievienoties.

Diena nesa vēl citas grūtības, daži uzdevumi nebija pa spēkam nevienam no jauniesauktajiem. Dienas beigās vadība loģiski lēma, ka šovs jāatstāj Klintsonei. Otru dalībnieku, kuru izlēgt no turpmākas cīņas, šova dalībnieki varēja izvēlēties paši iekšējā balsojumā. Komanda izlēma, ka aizies arī Ritvars Gedrovičs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!