Foto: Publicitātes foto

Par šova Iesaukts armijā! simpātiskāko puisi droši var saukt Edvīnu Ločmeli (attēlā) – viņš kronēts par Misteru Latvija 2014 un nu plāno cīnīties par pasaulē skaistākā vīrieša titulu. Edvīns gatavs lauzt stereotipus par skaistumkonkursu dalībniekiem kā pilnīgiem ''sausiņiem''.

Iespējams, brīdī, kad kā viens no armijas šova dalībniekiem tika pieteikts kā skaistumkonkursu dalībnieks Edvīns, ne viens vien skatītājs nobrīnījās par to, kas gan smukulītim darāms stiprinieku šovā. Izrādās, ka spēks un izturība misteru konkursos nereti ir svarīgāki par glītu sejiņu.

''Patiesībā šovam Iesaukts armijā! es pieteicos tāpēc, lai pārbaudītu savu fizisko sagatavotību pirms dalības Misters pasaule konkursā. Šis konkurss nav parasts skaistuma konkurss, kā varētu likties, - tajā ir ļoti liela nozīme tieši dalībnieku fiziskajai sagatavotībai,'' sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Edvīns.

Viņš smejoties atklāj, ka arī pašam bieži nākas saskarties ar situācijām, kad apkārtējiem šķiet, ka puisis ir ''sausiņš'', ja jau dzīvojas pa skaistuma konkursiem, kurus vairāk pierasts uzskatīt par dāmu lauciņu. Puisis gatavs lauzt šos stereotipus.

''Pat šovā bija situācija, kad pēc viena no grūtākajiem pārbaudījumiem kāda no organizatorēm izbrīnīta paziņoja, ka es viņai esmu lauzis stereotipus par vīriešiem skaistuma konkursos. Jā, es neesmu tipiskais skaistuma konkursu dalībnieks, un es noteikti nekoncentrējos tikai uz savu izskatu,'' smejas atraktīvais šova dalībnieks.

Lai uzturētu sevi formā, Edvīns ik nedēļu vismaz divas reizes cenšas apmeklēt sporta zāli, kā arī skrien.

''Ikdienā strādāju finansēs, un nereti mājās esmu ļoti vēlu. Tad nu sanāk tā, ka skriet eju pusdivpadsmitos naktī. Bet tas ir īstais laiks skrējienam, jo ielās nav daudz cilvēku,'' savu režīmu atklāj Edvīns, piebilstot, ka svarīgs arī sabalansēts uzturs.

Rezultāti armijas šovā puisi patīkami pārsteiguši - Edvīnam bijis liels gandarījums par to, ka tikts tik tālu. Kā grūtāko šova uzdevumu viņš atceras lēcienu no tilta ar striķi. Izrādās, ka puisis savulaik nopietni apsvēris iespēju doties armijā.

''Pēc vidusskolas gribēju iet obligātajā militārajā dienestā, bet galu galā izvēlējos studijas. Taču, ja būtu tāda vajadzība, es būtu gatavs ķerties pie ieročiem un aizstāvēt Latviju,'' karavīra dzīvei gatavs simpātiskais puisis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!