Foto: Publicitātes foto

Šovs Iesaukts armijā! jau tuvojas finiša taisnei un dalībnieki, kuri allaž sapratušies ļoti labi un izrādījuši komandas garu, sāk kašķēties. Septītajā dienā viens no komandas pēkšņi atsacījās klausīt simpātisko komandieri Luīzi Priedīti (attēlā).

Septītajā armijas dienā šova dalībnieki devās uz Skulti, lai izbaudītu Latvijas Gaisa spēku ikdienu. Par vienu no dienas grūtākajiem uzvedumiem kļuva mīnu lauka šķērsošana - kamēr Leona Šķēles komanda mīnu laukā ''zaudēja'' gandrīz visus dalībniekus, Priedītes komandā izcēlās nopietns konflikts.

Kā pirmais no komandas izpildīt uzdevumu tika sūtīts Konstantīns Plotņikovs. Puisis mīnu laukā pēkšņi sāka darboties pa savam, demonstratīvi ignorējot simpātiskās fitnesa modeles komandas.

Priedīte, saprotot, ka Plotņikovs vairs pavēlēm neklausa, krita izmisumā un  sāka lūgties, lai puisis darbojas tā, kā komanda vienojusies, nevis izdomā savus noteikumus. Plotņikovs uz meitenes lūgumiem reaģēja visai asi un turpināja ignorēt komandieri, likdams pārējiem kolēģiem gaidīt malā, kamēr pats ņēmās pa mīnu lauku.

Kad Plotņikos pa mīnu lauku bija mīcījies jau stundu, Priedīte beidzot neizturēja un lika komandas biedram Rudzājam nomainīt spītnieku. Plotņikova nepakļaušanos komandierei skarbi vērtēja arī šova vadītāji - puisis tika izslēgts no šova.

Pat pēc paziņojuma par izbalsošanu Plotņikova aizkaitinājums nerima. Viņš veltīja asus vārdus Priedītei, raksturojot viņu kā haotisku histēriķi, kura ''visu laiku kliedz''. ''Viņā ir ieslēdzies lielā ģenerāļa sindroms,'' par fitnesa modeli kā komandieri nosmīnēja Plotņikovs.

Tikmēr pati Priedīte savos izteikumos bija piezemētāka un piebilda vien to, ka, lai gan puisis bijis viens no stiprākajiem, viņam bijušas problēmas ar strādāšanu komandā. Līdz ar Plotņikovu šova septītajā dienā armiju nācās pamest arī Deividam Ponomerenko.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!