Foto: LETA

Sestdienas, 22. decembra, vakarā Latvijas Televīzijas ziņu raidījuma Panorāma skatītājiem bija pēdējā iespēja tikties ar pieredzes bagāto un daudzu iemīļoto žurnālistu Arni Krauzi (attēlā), kuram šis vakars bija pēdējais ierastajā amatā.

Ziņu raidījuma noslēgumā par lielu pārsteigumu Krauzem tika demonstrēts viņa kolēģu sarūpētais atskats par žurnālista darbu Panorāmā un spilgtāko momentu apkopojums, pēc kura Krauze teica savus atvadu vārdus.

"Ierastā "Uz tikšanos!" vietā man šoreiz jums jāsaka "Uz saredzēšanos!". Uz saredzēšanos, bet vairs ne tik ierastajā Panorāmas ziņu pusstundā.

Šobrīd Latvijas Televīzija ir lielu un, ticu, ka pozitīvu pārmaiņa priekšā, un arī es esmu ko nolēmis mainīt savā žurnālista dzīvē pēc tik ātri paskrējušo 16 gadu darba LTV Ziņu dienestā. Šī bija mana pēdējā diena Panorāmas ēterā," paziņoja Krauze un pateicās saviem skolotājiem, kolēģiem un, protams, skatītājiem.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka Latvijas Televīzija un pats Krauze ziņas par viņa aiziešanu no Panorāmas pēc ilgas tielēšanās apstiprināja decembra sākumā, bet pagaidām žurnālists nav vēlējies atklāt, kurā medijā viņš savu karjeru turpinās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!