Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 7. janvārī, TV3 vakara ziņu raidījuma vadītāja lomā debitēja skatītāju iemīļotais diktors Arnis Krauze, kurš 16 gadus bija vadījis Latvijas Televīzijas (LTV) pārraidi Panorāma, bet tagad piekritis jaunam profesionālajam izaicinājumam.

Vēsts par to, ka Krauze pēc ilgiem darba gadiem nolēmis pamest darbu LTV Ziņu dienestā un Panorāmā, skatītājus un diktora profesionālā snieguma cienītājus pārsteidza decembra sākumā, kad Krauze pēc sākotnējas visu baumu noliegšanas tomēr apstiprināja, ka nolēmis mainīt darbu.

Gandrīz mēnesi Krauze visus turēja neziņā par to, kur viņš plāno savu karjeru turpināt, un tikai neilgi pirms gadu mijas tika gūts oficiāls apstiprinājums tam, ka viņš pievienosies TV3 ziņu vadītāju komandai.

Pirmdienas vakarā pie skatītājiem devās pirmais TV3 ziņu raidījums Krauzes vadībā - viņa ekrāna partnere turpmāk būs pievilcīgā Agnese Vārpiņa, kuras līdzšinējais partneris Edijs Bošs ziņas turpinās vadīt ik pārnedēļas kopā ar Kristīni Anži.

Krauzes debija TV3 jau pienācīgi novērtēta sociālajos medijos, kur ne viens vien atzinis, ka diktors izskatījies žilbinoši un lieliski ticis galā ar saviem jaunajiem pienākumiem.

Video: Krauzes sveiciens un atvadas no TV3 skatītājiem viņa debijas raidījumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!