Foto: DELFI

Aktieris Artuss Kaimiņš (attēlā) sagādājis nepatīkamu aprīļa joku radio Capital FM kinoraidījuma STOPkadrs vadītājām un klausītājiem, bez iepriekšēja brīdinājuma neierodoties uz sarunu tiešraidē par mīļākajām filmām, režisoriem un aktieriem.

Kā noskaidroja DELFI Izklaide, raidījuma mazliet dīvainais formāts, par ko var pārliecināties pievienotajā video, nebūt nebija tā iecerēts.

Izrādās, dīdžejmeitenes Ilze Kļaviņa un Diāna Saule vienkārši centās darīt visu, ko spēja, lai vērstu par labu ļoti nepatīkamo situāciju – kad raidījums jau bijis ēterā un gaidāmais viesis pieteikts, viņš vienkārši nav ieradies.

Raidījuma vadītāja Diāna Saule apstiprina, ka Artuss jau savlaicīgi piekritis dalībai raidījumā un vienošanās vēl vairākkārt apstiprināta gan telefoniski, gan ar e-pastu palīdzību.

"Kā viņš izskaidroja neierašanos? Ar izslēgtu tālruni svētdienas rītā un vēlāko e-pastu ignorēšanu. Pēc raidījuma uzrakstījām Artusam, ka viņu ļoti gaidījām," sarūgtinājumu neslēpj Saule.

Tā nu abām vadītājām nācies izmantot profesionālās iemaņas, lai ēterā saglabātu priecīgu noskaņu. "Operatīvi sakopojot spēkus laikā un vietā, nolēmām pajokot gan savā starpā, gan ar klausītājiem. Kā nekā, tas bija 1. aprīlis," optimistiski noskaņota ir Diāna.

Kino raidījuma vadītāja arī atklāj, ka nekad agrāk līdzīga situācija nav bijusi, jo raidījuma veidotāji viesu uzaicināšanu plāno laicīgi un jau pirms raidījuma cenšas nodibināt ar viņiem jauku kontaktu.

Video: 1. aprīļa raidījuma STOPkadrs ieraksts


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!