Foto: Pulicitātes foto

Pirmdienas, 10. aprīļa, vakarā TV3 ēterā noslēdzās skatītāju iecienītais šovs "Patiesības spogulis", kas vairākiem pāriem palīdzēja sakārtot un pat izglābt attiecības.

Šova izskaņas raidījuma pēdējie varoņi bija Evita un Aivars, kuri kopā ir jau sešus gadus, audzina trīs gadus veco meitiņu, bet jūt, ka kaut kas vairs nav tā, kā attiecību pirmsākumos.

Arī šim pārim problēmu netrūka – Aivars cīnās ar lieko svaru, bet lielākais strīdu iemesls ir viņa aizraušanās ar spēlītēm mobilajā telefonā.

Sarunā ar ģimenes psihoterapeiti Ainu Poišu, kura sev ierastajā stilā ļoti precīzi aprakstīja pāra problēmas, Evita vairs nevarēja noturēt emocijas sevī un izplūda asarās.

Pēc Evitas stāstītā radās iespaids – ģimenes galva tik daudz laika pavada virtuālajā pasaulē, ka mobilās spēlītes var pat kļūt par šķiršanās iemeslu. Arī pats Aivars ir pamanījis, ka telefons viņam kļuvis par atkarību, tāpēc šovā viņš startēja apņēmības pilns mainīties.

Kopdzīves laikā Evita pat bija mēģinājusi draugu šķirt no mobilā telefona, bet ikreiz saskārusies ar Aivara dusmām un uzstājīgu prasību telefonu atgūt. Pēc sarunas ar Poišu jaunā sieviete atzina, ka centīsies vairāk laika veltīt sev, nevis uzvedīsies kā vīrieša mamma.

Foto: Kadrs no video
Jau ierasti par emocionāli sāpīgu momentu kļuva ielūkošanās patiesības spogulī, kas uzbūra skumju vīziju – starp abiem mīļotajiem bija nostājusies virtuāla daiļava, un Poiša atzina, ka viņi ir nolemti vientulībai, ja attiecībās neko nemainīs.

Pēc trim nedēļām "Vitalitātes akadēmijā" un atgriešanās reālajā dzīvē Evita un Aivars tomēr izlēma, ka var attiecības uzlabot, un, kad klāt bija lielais patiesības mirklis, abi stāvēja katrs savā spoguļa pusē.

Šova laikā Evita, kurai liekā svara problēmu nebija, bija zaudējusi trīs kilogramus, bet Aivars varēja lepoties ar īpaši lielu svara zudumu – viņš bija atvadījies no 19 kilogramiem. Tāpat puisis bija nodzinis bārdu, un, lai gan Evita skuma pēc mīļotā sejas apmatojuma, viņa izskaņā atzina, ka mīl viņu jebkādā izskatā.

"Mans ieguvums ir tas, ka esmu atguvis tevi un sevi," vienojoties skūpstā ar meitiņas māti, atzina Aivars, bet Evita priecājās, ka tagad viņai mīļotais vīrietis nav jādala ar mobilo telefonu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!