Foto: Publicitātes foto

Par vienu no šova Saimnieks meklē sievu skatītāju aprunātākajām tēmām kļuvusi dalībnieka Jāņa Kauķa (attēlā) neizremontētā māja. Saimnieks nupat atklājis nianses par saviem skaudrajiem dzīves apstākļiem un pagātnes rētām.

Kamēr līgaviņas vēl mēģina atrast korektus vārdus, lai raksturotu Kauķa mitekli, kurš brēktin brēc pēc remonta, žurnālam Privātā Dzīve Kauķis pats nekautrējas atzīt - viņa māja ir katastrofālā stāvoklī.

Viensētu Šķiliņi saimnieks iegādājies par izdevīgu cenu pirms pieciem gadiem, kad beigušās attiecības ar viņa abu bērnu mammu. Kauķis žurnālam godīgi atzinies - viņš nespēj tikt galā ar mājas uzturēšanu un paralēli vēl strādāt, tāpēc izlēmis meklēt sievu. Pirms šova viņš gan esot cerējis nedaudz uzfrišināt māju, taču tam nav pieticis laika.

Savulaik Jānis jau bija izveidojis ģimeni. Ar draudzeni jau audzināta kopīga meita, un visi trīs dzīvojuši Jāņa vecāku vasarnīcā, gaidot pasaulē ierodamies otro kopīgo mazuli. Kādā naktī vasarnīcu piemeklējusi ugunsnelaime, kas iezīmējusi ne tikai vasarnīcas galu, bet arī jaunās ģimenes iziršanu.

"Kad māja dega, pēkšņi atbrauca manas draudzenes vecāki. Draudzene paņēma mūsu meitu un aizbrauca prom. Sak' - tu jau pats te ar visu tiksi galā! Tā nebija tik auksta nakts, lai mēs nevarētu palikt tur un tikt ar to galā kopā. Es sajutos viens," izdevumam Privātā Dzīve sirdi kratījis Kauķis.

Šķiršanās ar bērnu mammu bijusi ļoti smaga. Sākumā sieviete neesot ļāvusi Kauķim tikties ar bērniem bez viņas klātbūtnes, bet pats saimnieks pārtraucis dot uzturnaudu. Tagad attiecības ar bērnu māti sakārtojušās, vienīgi sieviete neesot sajūsmā par Kauķa dalību saimniekšovā.

Arī abi saimnieka bērni bijuši izbrīnīti par tēva dalību šovā, jo par viņa sievu uzskata savu mammu. Taču saimnieks var apstiprināt - ar bijušo viņš jau sen šķīries. Pēc tam viņš pat paguvis bildināt meiteni no Vecumniekiem, taču meitene no viņa novērsusies.

Intervijā izdevumam Privātā Dzīve Kauķis atklājis vēl kādu neērtu faktu. Viņš šobrīd esot bez oficiāla darba un naudu pelna, piepalīdzot citam saimniekam. Taču nav ļaunuma bez labuma - tas nozīmē, ka jaunajai sievai nebūs jārokas pa kartupeļu vagām. Sievas pienākumos būšot vien apkopt māju, uztaisīt ēst un izmazgāt drēbes.

Saimnieks atzīst, ka dāmu izvēle gan varējusi būt lielāka - viņš saņēmis "tikai" 30 vēstules. Taču ar trim paša izvēlētajām dāmām Kauķis apmierināts un tic, ka šovs var būt iespēja, kā sakārtot dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!