Foto: DELFI

Svētdienas, 6. oktobra, vakarā telekompānijas LNT studijā Elijas ielā tika dota zaļā gaisma vienam no vērienīgākajiem rudens sezonas jaunumiem pašmāju televīzijās – šova Dziedošās ģimenes piektajai sezonai.

Atzīmējot šova apaļo jubileju, tā veidotāji uzņēmušies grūtu uzdevumu - viņi ar skatītāju atbalstu nolēmuši noskaidrot piecgades dziedošāko ģimeni, tāpēc jubilejas sezonā skatītājus gaida atkalredzēšanās ar krietnu pulciņu agrāk Dziedošajās ģimenēs iepazītām saimēm.

Svētdienas vakarā Jolantas Strikaites un Jāņa Auzāna vadībā uz šova skatuves kāpa desmit jaunpienākušās saimes.

Tās ir Aizgaļu ģimene no Cēsīm, Galiņu ģimene no Alsungas, Molleru ģimene no Alūksnes, Dubru ģimene no Babītes novada Piņķiem, Milleri-Balandini no Rīgas, Madlinsku ģimene no Vecumniekiem, Reiņu ģimene no Rēzeknes un Tēbergu ģimene no Jūrmalas.

Starp pirmā raidījuma dalībniekiem bija Ješkinu ģimene no Rencēniem, kurā dzied trīs atraktīvas un humora pilnas māsas, kā arī šī šova kuplākā ģimene - Mortukānu saime no Latgales puses.

Ģimeņu sniegumu vērtēja žūrija, kurā darbojās mūziķis un Koru karu trešās sezonas Zaļā kora vadītājs Normunds Zušs, grupas Tērvete dalībnieks un dziedātāja Laura Reinika tētis Artūrs Reiniks un aktrise Katrīne Pasternaka, kā arī, protams, skatītāji.  

Apkopojot žūrijas un skatītāju kopvērtējumu, tika lemts, ka savulaik jau iepazītajām ģimenēm nākamajās pārraidēs pievienosies tikai trīs saimes - piecgades dziedošo ģimeņu maratonu turpinās Aizgaļu ģimene, Milleru-Balandinu ģimene un Reiņu ģimene no Rēzeknes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!