Foto: Toms Norde

Svētdien, 16. decembrī, noslēdzās šova "X Faktors" Latvijas versijas otrā sezona, kurā triumfēja dziedātāja Kattie no Baltkrievijas. Skatītāji joprojām nebeidz lauzt šķēpus par viņas uzvaru, un visbeidzot šonedēļ publiskoti fināla balsojuma rezultāti.

Šova oficiālajā "Facebook" kontā izplatītie dati liecina, ka Kattie savus sīvākos konkurentus – grupu "Baritoni" – pārspējusi ar vairāk nekā 12 tūkstošiem balsu. Jāatzīmē, ka viens zvans par savu favorītu skatītājiem izmaksāja 14 centus.

Jau vēstīts, ka šova finālā sacentās Kattie, grupa "Baritoni" un meiteņu trio "Radio trio". Kad visi izpildītāji uz skatuves bija kāpuši ar diviem priekšnesumiem, balsošana uz laiku tika apturēta, un Markus Riva paziņoja, ka vismazāko atbalstu guvusi muzikālā apvienība "Radio trio". Dati liecina, ka meitenes projekta noslēguma raidījumā saņēma 21598 balsis.

Tālāk sekoja lielais superfināls, kurā spēkiem mērojās Kattie un "Baritoni". Skatītāji atkal varēja balsot par savu favorītu.

Šonedēļ publiskotie rezultāti liecina, ka skatītāji par baltkrievieti nobalsojuši 69219 reižu, savukārt par Baritoniem – 57041 reizi.

Atgādinām, ka Kattie līdz ar uzvaru šovā ieguva 10 tūkstošus eiro naudas balvu, kā arī ekskluzīvu sadarbību ar ierakstu kompāniju "Sony Music".

Visi ieņēmumi, kas tika iegūti balsojuma laikā, tiks ziedoti labdarības akcijai "Eņģeļi pār Latviju". Šova organizatori sola, ka tuvākajā laikā tiks publiskota arī šī summa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!