Foto: F64

Svētdien, 15. decembrī, noslēdzās šova "X Faktors" trešā sezona, kurā uzvaras laurus plūca talantīgā dziedātāja Elīna Gluzunova. Finālā visu izšķīra skatītāju balsojums, un nu tapis zināms, ka kopumā par visiem trim dalībniekiem tika nobalsots 40 303 reizes.

Jau vēstīts, ka finālā Elīna sacentās ar Diānu Paško un Klāvu Ozolu. Skatītāji varēja sākt balsot par savu simpātiju drīz pēc raidījuma sākšanās. Visi trīs dalībnieki izpildīja katrs pa divām dziesmām, pēc kuru izskanēšanas balsošana uz brīdi tika apturēta.

Markus Riva paziņoja, ka vismazāko atbalstu saņēmis Klāvs, un viņš no tālākas cīņas izstājās. Savukārt Elīna un Diāna mērojās spēkiem superfinālā, un skatītāji varēja atsākt balsot par savu favorīti.

Tiešraides noslēgumā tapa zināms, ka vislielāko atbalstu saņēmusi Elīna. Kā "Delfi Izklaidi" informē šova veidotāji, viņa fināla tiešraidē kopumā saņēmusi 21 399 balsis. Savukārt Diāna – 11 792 balsis. Tikmēr par Klāvu, kurš neiekļuva pusfinālā, skatītāji bija nobalsojuši 7112 reizes.

Kopā par visiem censoņiem tika nobalsots 40 303 reizes, tādējādi saziedojot 51 507,23 eiro labdarības akcijai "Eņģeļi pār Latviju".

Jau vēstīts, ka Elīna līdz ar uzvaru šovā ieguva 10 tūkstošus eiro naudas balvu, kā arī ekskluzīvu sadarbību ar ierakstu kompāniju "Sony Music".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!