Foto: Publicitātes foto

Marta sākumā TV3 skatītāju vērtējumam tiks nodots jauns, vērienīgs televīzijas projekts ar intriģējošo nosaukumu Izklausies redzēts, kura vadīšana uzticēta populārajam skatuves māksliniekam Laurim Reinikam.

Tuvojoties pasaulē iemīļotā televīzijas šova Your Face Sounds Familiar Latvijas versijas pirmizrādei, kas notiks svētdien, 2. martā, TV3 pārstāvji atklājuši galveno intrigu - to, kuri tad būs tie pašmāju izpildītāji, kas šovā iejutīsies pasaules zvaigžņu tēlos.

Tapis zināms, ka šovā piedalīsies Olga Rajecka, Samanta Tīna, LieneCandy, Agnese Rakovska, bet šīm daiļā dzimuma māksliniecēm pievienosies Roberto Meloni, Ralfs Eilands, Rihards Lepers un Dainis Skutelis, savukārt dalībnieku sniegumu vērtēs profesionāla žūrija, kuras sastāvā būs Jānis Šipkēvics, Baiba Sipeniece-Gavare un Valdis Lūriņš.

"Ar prieku pieņēmu TV3 piedāvājumu vadīt šovu, jo man vienmēr patīk darīt kaut ko jaunu un nebijušu. Šāds šovs Latvijā vēl nav bijis, bet pasaulē jau ir ļoti populārs. Arī Latvijas skatītājiem tēma nebūs sveša, jo mēs ļoti labi zinām, kas ir popiela. 

Šī būs daudz augstāka līmeņa un dzīvā popiela, kurā mūziķiem būs iespēja sevi parādīt no visdažādākajām pusēm. Un tas viss - krāšņi, izklaidējoši un viegli! Domāju, ka cilvēki šovu ātri iemīļos un jutīs līdzi varoņiem katru nedēļu," par jauno piedāvājumu priecājies Reiniks.

Izklausies redzēts dalībnieku galvenais uzdevums būs iejusties pasaules slavenu mākslinieku vai Latvijā atpazīstamu dziedātāju tēlā, to atveidojot iespējami tuvu oriģinālajam sniegumam - galvenajiem varoņiem būs jāiejūtas tādu zvaigžņu kā Tīnas Tērneres, Selīnas Dionas, Allas Pugačovas, dienvidkorejiešu repera PSY, Eimijas Vainhousas, Latvijā tik mīlētie Edgars Liepiņš un Ilmārs Dzenis un citi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!