Foto: Publicitātes foto
Plašākas sabiedrības novērtējumam šoruden tiks sniegts LMT veidotais oriģinālseriāls – attiecību drāma desmit sērijās ar komēdijas un fantastikas elementiem par mīlestību līdz kapa malai un pat pēc nāves. Galvenās lomas stāstā atveidos virkne iemīļotu aktieru.

Līdzās Inārai Sluckai, Dārtai Danevičai un uzlecošajai zvaigznei Ilvai Centerei, kurai uzticēta galvenā loma, uz ekrāniem būs redzams arī Artūrs Skrastiņš, Regnārs Vaivars un Ģirts Jakovļevs, "Delfi Izklaidi" informē seriāla veidotāji.

Seriāla centrālais tēls ir jauna, pašpārliecināta sieviete – informācijas tehnoloģiju speciāliste Gundega. Viņai ir veiksmīga karjera, bet viņa nav īsti apmierināta attiecībās ar mīļoto vīrieti. Seriālā Gundegu atveidos Nacionālā teātra aktrise Ilva Centere, kas šobrīd uz teātra skatuves redzama tādās izrādēs kā "Cīrulīši", "Man 30 gadu" un "Savādais atgadījums ar suni naktī."

"Lai neatklātu seriāla intrigu, es neko daudz nevaru stāstīt, bet man patīk mana varone Gundega – viņa nav tipiska skaistule, viņai kā jau visiem dzīvē bijušas problēmas, bet viņa ir stāvējusi tām pāri un savus kompleksus pratusi pārvērst par personības efektiem. Viņa ir aizrautīga, mērķtiecīga jauna sieviete, kuras spēkus neremdina dzīves piespēlētie pārbaudījumi," par galveno varoni stāsta Centere.

Gundegas mīļotā vīrieša – ironiskā un pašpietiekamā dzīves baudītāja Raimonda – lomu režisors Uldis Cipsts uzticējis Regnāram Vaivaram. "Šis projekts man ir interesants jau ar to vien, ka spēlēšu kopā ar aktieriem, ar kuriem iepriekš lielākoties esmu strādājis kā režisors. Būs interesanti, ir jāskatās," stāsta Vaivars, kurš būs pirmais latviešu aktieris, kas taipus kamerai atveidos virtuālu personību un iemiesos mākslīgo intelektu savā tēlā.

Līdzās abu varoņu mīlasstāstam seriālā risināsies spraigi notikumi IT uzņēmumā, kurā strādā galvenā varone, un būtiska loma sižeta attīstībā būs mākslīgajam intelektam. Intrigu un personīgo ambīciju piesātinātajā darba vidē savus noteikumus diktēs uzņēmuma vadītāja – racionālā vizionāre Una (Ināra Slucka), bet Gundegas apbrīnu un simpātijas centīsies iekarot viņas kolēģis Ēriks (Artūrs Skrastiņš). Tāpat jaunajā seriālā skatītāji sastaps Gundegas dzīvesgudro un aso vectēvu – Ģirtu Jakovļevu – un labāko draudzeni kriminālpolicisti – Dārtu Daneviču.

Jau ziņots, ka seriāla scenārija autori ir dramaturģe Rasa Bugavičute-Pēce un aktieris Artūrs Dīcis. Abi plašāk pazīstami kā teātra dramaturgi, lai gan abiem ir pieredze arī kino un TV seriālu jomā: Rasa Bugavičute-Pēce ir scenāriju līdzautore vairākām Andreja Ēķa filmām, savukārt Artūrs Dīcis strādājis kā vairāku labi zināmu TV seriālu dialogu autors. Tāpat pie jaunā seriāla scenārija strādājis arī pieredzējušais fantāzijas seriālu autors Aleksejs Karaulovs, kurš skatītāju atzinību guvis ar tādiem seriāliem kā "Gogolis. Sākums", "Diggeri" un "Epidēmija". Jāpiebilst, ka par seriāla varoņu grimu rūpēsies Ieva Sebre, bet par tērpiem gādās Ance Beinaroviča ("Kriminālās ekselences fonds", "Devil's bride"). Seriāls rudenī būs redzams LMT mājas viedtelevīzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!