Foto: Publicitātes foto

16. oktobrī TV3 skatītājiem prezentēts jauno TV šovs Dejo nost, un tajā piedalās vienpadsmit pāri, kuri vēlas dejot un tievēt. Šovu vada Baiba Sipeniece-Gavare, bet dalībnieki cīnās par galveno balvu – 100 latiem par katru nomesto kilogramu.

Lai uzvarētājs iegūtu pēc iespējas lielāku summu, dalībnieki ik nedēļu apmeklē trenažieru zāli, ļaujas deju mēģinājumiem, kā arī ārstu un dietologu uzraudzībā ievēro stingru 1000 kaloriju diētu.

Deju pārus veido profesionāls dejotājs un korpulents dalībnieks, kurš vēlas atbrīvoties no liekajiem kilogramiem. Šovā piedalās Aija Stīpniece un Kārlis Grīnerts, Sarmīte Prule un Denis Tumakovs, Sandra Caune un Gints Dancītis, Linda Lēruma un Rolands Šteinbergs, Elīna Kukule un Oskars Rancevs, Marina Paņkova un Mārtiņš Etkins, Andis Gulbis un Sigita Gailīte, Raimonds Ilgavizis un Vita Jaroščuka, Ģirts Zelmenis un Baiba Lazdiņa, Ritvars Bože un Simona Anaņiča, Elmārs Tannis un Jekaterina Novokreščnenniha.

Iknedēļas rezultātu veido žūrijas atzīmju summa un nomesto kilogramu koeficents. Vājākos rezultātus sasniegušais dalībnieks katru nedēļu tiks atskaitīts no šova.

Pirmā šova tēma bija deja no kinofilmas vai mūzikla, un dalībnieku izvēle bija visdažādākā - Maska, Rokijs, Čikāga, Graustu miljonārs, Matu laka, Mamma Mia, Kaukāza gūstekne, Džeims Bonds.

Žūrijas sastāvu veidoja aktieris Ainārs Ančevskis, komiķis Valters Krauze un horeogrāfs Normunds Veizāns. Žūrijas locekļi bija pozitīvi noskaņoti un deva dalībniekiem samērā augstus vērtējumus un neskopojās ar labiem vārdiem.

Žūrijas īpašas simpātijas izpelnījās Marinas Paņkovas un viņas partnera Mārtiņa Etkina izpildītais tango, pēc kura visi trīs žūrijas locekļi vēlējās pieskarties daiļajai šova dalībniecei - Ainārs Ančevskis paklausīties sirdspukstus, Valters Krauze pastaigāties kopā pa zāli, bet Normunds Veizāns nodemonstrēt, cik tuvā kontaktā dejojams tango.

Summējot žūrijas vērtējumu ar nomestā svara koeficentu, vadībā izvirzās trīs dalībnieki: Marina Paņkova, Ģirts Zelmeris un Linda Lēruma, bet šovu jāatstāj Aijai Spītniecei, kurai nu vairs nebūs iespējas sagatavot otrās nedēļas uzdevumu - latino stila deju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!