Foto: Publicitātes attēli

TV3 šova "Balss maskā" pusfinālā sacentās Zvirbulis, Nelabais un Lelle. Katrs no dalībniekiem izpildīja divas dziesmas – vienu jau šovā izpildītu, savukārt otru – mīļāko latviešu dziesmu. Pēc saspringta minēšanas vakara uz izbalsošanas svītras nokļuva Nelabais un Zvirbulis. Pēc detektīvu apspriedes tika lemts, ka pusfinālā no spēles izstāsies Zvirbulis, zem kura maskas slēpās dziedātājs Justs Sirmais.

Zvirbulim izdevās vienlaikus gan pārsteigt, gan samulsināt detektīvus, tādēļ minējumi bija visdažādākie. Baiba Sipeniece-Gavare minēja, ka zem maskas slēpjas šova "X Faktors" 1. sezonas uzvarētājs Arturs Gruzdiņš, savukārt Krivenchy minēja, ka tas ir režisors Rūdolfs Mings, taču Jānis Šipkēvics domāja, ka zem enerģiskās maskas slēpjas aktieris Andris Bulis. Tomēr visprecīzākā bija Samanta Tīna, kurai jau kopš raidījuma sākuma bija skaidrs, ka tas ir Justs Sirmais.

"Es Justu atkodu uzreiz pēc viņa balss tembra un pēc viņa kājas kustības. Taču tavs stāsts izklausījās pēc vismaz 40 gadus veca pieredzējuša vīrieša, un man tas galīgi negāja kopā, tu taču esi jauns čalis," par Justa atklāšanu teic Samanta Tīna.

Justs atzina, ka, lai arī pavedieni ir balstīti īstos faktos, tie ir mazliet "aizplīvuroti", lai sarežģītu uzdevumu gan skatītājiem, gan detektīviem. Tāpat arī Justs stāsta, ka viņš ir mainījies: "Es jau divus gadus neesmu izlaidis jaunu mūziku un neesmu arī bijis šeit, Latvijā, jo es studēju Anglijā, esmu mainījies un mainījusies ir arī mana domāšana".

"Bruno Mars, Farels Viljamss un citi izpildītāji... Tu biji tas, kas pagrieza šo šovu no nopietna par priecīgu, parādot, ka to visu var izbaudīt un būt laimīgam! Paldies tev par to," atmaskošanas noslēgumā Justu slavēja detektīvs Jānis Šipkēvics.Enerģiskais priekšpilsētas švītiņš jeb Zvirbulis šovakar izpildīja divas dziesmas - Dona hitu “Kolekcionārs” un repera rolanda če dziesmu – Krievu rulete, kuras laikā Zvirbulis uz skatuves radīja vētrainu ballīti! Zvirbulim izdevās vienlaikus gan pārsteigt, gan samulsināt detektīvus, tādēļ minējumi bija visdažādākie. Detektīve Baiba Sipeniece – Gavare minēja, ka zem maskas slēpjas TV3 šova “X Faktors” 1. sezonas uzvarētājs Arturs Gruzdiņš, savukārt Krivenchy minēja, ka tas ir režisors Rūdolfs Mings, taču Jānis Šipkēvics domāja, ka zem enerģiskās maskas slēpjas aktieris Andris Bulis. Tomēr visprecīzākā bija Samanta Tīna, kurai jau kopš raidījuma sākuma bija skaidrs, ka tas ir Justs Sirmais! “Es Justu atkodu uzreiz pēc viņa balss tembra un pēc viņa kājas kustības. Taču, kas man negāja kopā ir Tavs stāsts – tas izklausījās pēc vismaz 40 gadus veca pieredzējuša vīrieša, un man tas galīgi negāja kopā, tu taču esi jauns čalis!” par Justa atklāšanu stāsta detektīve Samanta Tīna. Justs atzina, ka, lai arī pavedieni ir balstīti īstos faktos, tie ir mazliet “aizplīvuroti”, lai sarežģītu uzdevumu gan skatītājiem, gan detektīviem. Tāpat arī Justs stāsta, ka viņš ir mainījies: “Es jau divus gadus neesmu izlaidis jaunu mūziku un neesmu arī bijis šeit, Latvijā, jo es studēju Anglijā, es esmu mainījies un mainījusies ir arī mana domāšana”. Iespējams, tieši tādēļ detektīviem tik grūti bija atklāt Zvirbuļa personību. Pēc atklāšanas Krivenchy atzina, ka viņu ir samulsinājusi Zvirbuļa 9. raidījumā izpildītā “spilvenā raudamā dziesma” ("Fly Me To The Moon" (Bart Howard), tādēļ Justam nācās paskaidrot dziesmas izvēli: “Man gribējās vismaz vienā dziesmā parādīt arī džeziņu, jo to esmu mācījies! Turklāt, man, kā dziedātājiem, bija vēl vairāk jāpiedomā pie tā, kā noslēpt savu īsto balsi, tādēļ dziesmu izvēle un ierakstīšana bija ļoti pārdomāta!” “Bruno Mars, Farels Viljamss un citi izpildītāji.. Tu biji tas, kas pagrieza šo šovu no nopietna par priecīgu, parādot, ka to visu var izbaudīt un būt laimīgam! Paldies Tev par to!” atmaskošanas noslēgumā Justu slavēja detektīvs Jānis Šipkēvics.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!