Foto: Reuters/Scanpix
Slavenie Holivudas aktieri Antonio Banderass un Melānija Grifitsa izveduši sabiedrībā savu 16 gadus veco meitu Stellu del Karmenu (visi attēlā), pievēršot žurnālistu uzmanību tam, ka meitene izaugusi par īstu skaistuli.

Stella del Karmena sabiedrības uzmanību pievērsusi, piedaloties labdarības pasākumā Marbeljā, Spānijā, un ārvalstu mediji apgalvo, ka jaunā meitene jau šobrīd var tikt dēvēta par savas mātes - savulaik atzītas skaistules - konkurenti.

Ģimene ieradās uz labdarības pasākuma noslēgumu svinīgos vakartērpos: Banderass bija tērpies melnā smokingā un tēraudkrāsas kaklasaitē.

Pieskaņoti tērptas bija arī abas viņa dāmas - Grifitsa bija izraudzījusies melnu, dekoltētu maksi garuma kleitu. Līdzīgi tērpta bija arī Stella, bet modes novērotāji atzīmē, ka jaunās meitenes tērpa izgriezums bija ievērojami izaicinošāks nekā mātes kleitai.

Kā vēsta ārvalstu prese, meitene ar savu skaistumu - balto ādu, cirtainajiem, rudajiem matiem, gaumīgo grimu un jauko smaidu - apbūrusi ne tikai labdarības pasākuma rīkotājus, bet arī viesus.

Pasākumā piedalījās arī 52 gadus vecā filmas Nogalināt Bilu aktrise Derila Hanna, kura, kā baumo žurnālisti, neveiksmīgi pozējusi blakus jaunajai Stellai.

Visa vakara gaitā Grifitsa un Banderass publiski demonstrējuši savas jūtas, skaidri liekot saprast, ka baumas par nesaprašanos Holivudas ģimenē nav patiesas. Antonio un Melānija apskāvās un ķircinājās gluži kā jauns pārītis.

Jau ilgāku laiku tabloīdi pārspriež baumas par Melānijas Grifitsas un Antonio Banderasa iespējamo šķiršanos. Kā galvenos iemeslus min Grifitsas greizsirdību - viņa gadiem ilgi esot piecietusi sava vīra sānsoļus, un tagad viņai to apnicis darīt.

Otrs iespējamais iemesls saistīts ar Melānijas bēdīgo finansiālo stāvokli. Viņas karjera jau pasen piedzīvojusi norietu, bet Antonio joprojām ir pieprasīts un par lomām saņem miljoniem dolāru lielus honorārus.

Kāds paparaci pamanījis arī to, ka Melānijas pirkstā vairs nav laulību gredzena, tomēr nesen aktrise parādījusies minētajā labdarības pasākumā gan ar gredzenu, gan arī ar vīru un meitu pie sāniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!