Foto: LETA

Piektdienas, 21. decembra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots daudzu iemīļotā kulinārijas šova Gandrīz ideālas vakariņas ceturtās sezonas pēdējais raidījums, un uz dažiem mēnešiem daudz apspriestais šovs no televīzijas ekrāniem pazudīs.

Gandrīz ideālo vakariņu ceturtās sezonas pēdējā nedēļā uz "spēles laukuma" tikās pieci prasmīgi pavāri un dažādu virtuvju pazinēji - Lauris Aleksejevs (attēlā), Gunta Bernane, Inese Adukone, Normunds Baranovskis un Diāna Rezņikova, lai noskaidrotu, kurš no viņiem ir visviesmīlīgākais.

Profesionāļu virtuvēs visas nedēļas garumā varēja pārliecināties par viņu prasmēm ne tikai ēdienu gatavošanā, bet arī pasniegšanā un viesu izklaidēšanā, kas parasti pavāriem ikdienā nav jādara.

Vakariņu galdos šonedēļ tika celti dažādi gardumi - viesi mielojās ar tādu padomju laika kulinārijas šedevru kā Kijevas kotletes, citu vakaru ciemiņiem nācās iztikt pilnīgi bez alkohola, baudot tikai tomātu sulu un kefīru, bet Diāna Rezņikova no restorāna Menora galdā cēla īstus ebreju košera ēdienus.

Tāpat dalībniekiem bija iespēja baudīt aizraujošas izklaides un pat uzspēlēt golfu un tautas bumbu, bet par labāko viesu uzņēmēju tika atzīts pavārs Lauris Aleksejevs - restorāna 36. līnija līdzīpašnieks un šefpavārs.

Ceturtās sezonas laikā Gandrīz ideālo vakariņu cienītājiem bija iespēja ne tikai uzzināt, kā pagatavot dažādus gardumus un izklaidēt viesus, bet arī būt par aculieciniekiem dažādiem konfliktiem - vienā no pirmajām nedēļām par kaislīgu skandālu ar draudzeni parūpējās dziedošās Riču ģimenes dalībnieks Rinaldo, bet vēlākajos raidījumos izvērtās arī nopietnāki ķīviņi.

Skatītāju sirdīs īpaši iekritusi niķīgā un piekasīgā grāmatu iesējēja Lāsma, kurai pilnīgi nekas nepatika un no konkurentu pasniegtajiem ēdieniem pat kļuva nelabi, bet īpaši atraktīva izvērtās nedēļa, kad pie viena galda tikās rokeris Frīdis un modes blogeris Deniss Ševeļovs, kuram dalība šovā kļuva par īpašu pārdzīvojumu.

Tagad uz laiku televīzijas mīļotāji no iecienītā šova varēs atpūsties, bet, kā DELFI Izklaidei pastāstīja TV3 sabiedrisko attiecību speciāliste Marta Zandersone, šovs Gandrīz ideālas vakariņas pie skatītājiem atgriezīsies jau pavasarī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!