Foto: Publicitātes foto
Latvijas Televīzijā (LTV) drīzumā būs jauns šovs, kuru vadīs jauniešu vidū populārā influencere Beta Beidz jeb Beāte Bērziņa un komiķe, radio ētera personība Sanda Dejus.

Topošajam šovam izsludināta pieteikšanās (anketu meklē sabiedriskajā medijā) līdz šī gada 4. oktobrim.

Šovā aicināti piedalīties ne vien individuāli talanti, bet arī ģimenes, draugu kompānijas un kolektīvi.

Talanta žanrs nav ierobežots – šova veidotāji gaida gan dziedātājus un dejotājus, gan triku meistarus, aktiermeistarības entuziastus, rokdarbniekus, amatniekus un citus talantus.

"Protams, gaidīti būs arī dziedātāji un dejotāji, kurus parasti ierasts redzēt talantu šovos, taču mēs ceram, ka pieteikumus iesniegs cilvēki, kuru talants un radošums atklājas arī citos žanros," norāda viena no raidījuma vadītājām, improvizācijas aktrise Sanda Dejus.

"Turklāt tas būs ne tikai talantu šovs, bet arī šovs par Latvijas cilvēkiem. Mums ir atšķirīgas intereses, uzskati un ikdiena, bet mūs vieno dzīve šeit un tagad – ne tikai Rīgā, bet visā Latvijā. Tādēļ mēs ļoti ceram, ka "Ko tu proti, Latvija?" dalībnieki ienesīs šovā gan to, ko par sevi kā Latvijas iedzīvotājiem jau zinām, gan atšķirīgo, jauno un vēl neredzēto, lai šovā parādītos tas, cik lieliska un aizrautīga ir Latvijas sabiedrība," cer Sanda.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!