Foto: Publicitātes foto
Īstus svētkus visiem deviņdesmito gadu jauniešu kulta seriāla "Beverlihilsa, 90210" ("Beverly Hills, 90210") faniem sarūpējis kanāls "Fox". Tapis zināms, ka vairāki oriģinālā stāsta galvenie varoņi atkalapvienosies sešās īpašās sērijās.

"Fox" trešdien izplatījis publisku paziņojumu, kurā teikts, ka jauno seriālu sauks "90210". Tam būs sešas epizodes, kas tiks demonstrētas šovasar.

Seriālā piedalīsies Torija Spelinga, Dženija Gērta, Džeisons Prīstlijs, Aiens Zīrings, Gabriela Karterisa un Braiens Ostins Grīns. Aktieri paši būs arī seriāla izpildproducenti.

Tiesa, aktieri jaunajā seriālā atveidos nevis varoņus, kuru tēlos viņi iejutās deviņdesmitajos gados, bet gan paši sevi.

Tiek vēstīts, ka "90210" stāstīs par "Beverlihilsas" zvaigznēm, kuras profesionālajā karjerā un privātajā dzīvē piedzīvojušas dažādus līkločus un mūsdienās ir sanākušas kopā, lai pēc 19 gadiem atkal atdzīvinātu seriālu. Aktieru vidū netrūks dažādu drāmu un komisku situāciju.

Ar jaunā seriāla ideju pirms aptuveni diviem gadiem klajā nākušas Spelinga un Gērta.

Jāatzīmē arī, ka divi no astoņiem "Beverlihilas" galvenajiem varoņiem – Šenona Dohertija, kura atveidoja Brendu, un Lūks Perijs, kurš iejutās sliktā puiša Dilana tēlā – nav piekrituši filmēties atkalapvienošanās seriālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!