Foto: Publicitātes foto
Kristaps Tālbergs, kuru Latvijas skatītāji pazina kā nu jau likvidētā TV kanāla LNT laika ziņu moderatoru, pie skatītājiem atgriezies ne tikai TV3 laika ziņās, bet arī mājokļa pārvērtību raidījumā.

Pērn Tālbergs kādu laiciņu pastrādāja arī Latvijas investīciju un attīstības aģentūrā, taču vienlaikus ar LNT kanāla likvidēšanu un tā Ziņu dienesta pievienošanu TV3 koncernam Tālbergu kadrā kādu brītiņu vairs neredzēja.

Tagad TV žurnālists un diktors Kristaps Tālbergs atgriezies ekrānos – gan kā laika ziņu vīrs kopš janvāra, gan arī viņš kļuvis par vadītāju TV3 mājokļa pārvērtību raidījumam "Manas mājas ar IKEA".

Šai dzīvesstila pārraidai otrdien, 10. martā, sākās jau otrā sezona.

"Es ļoti priecājos pievienoties komandai, kas iedvesmo pārvērtībām. Mums ir lieliska sadarbība, to noteikti sajūt ne vien raidījuma dalībnieki, bet arī skatītāji. Filmēšanas procesā ar lielu interesi vēroju, kā no visa, kas pieejams interjera dizaina materiālos, interjera dizaineru rokās top reālas pārmaiņas, saka Tālbergs.

Jaunajā ampluā Tālbergam ir arī padoms visiem tiem, kuri pošas sava mitekļa remontam.

"Kristapa Tālberga īpašas padoms – mazāk mantu! Un tās, kas ir, lai ir kvalitatīvas, praktiskas un tādas, kas kalpo ilgi," viņš uzskata.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!