Foto: Publicitātes foto

Par jauna raidījuma došanos pie skatītājiem paziņojis Dāvis Valdnieks, kuru TV skatītāji vislabāk atceras kā moderatoru LTV "Rīta Panorāmā". Trešdien viņš startē ar jaunu, pavisam cita tipa pārraidi.

Pašizolācijas apstākļos radušies virkne jaunu sarunu raidījumu, kurus skatītāji galvenokārt var vērot internetā dažādās platformās.

Nu ceļu pie skatītājiem sācis jauns sarunu šovs "Intervija tumsā", kas katru trešdienu būs ēterā "YouTube" platformā kanālā "BrīvdienasTV".

Jaunā raidījuma vadītājs – Dāvis Valdnieks, kurš pagājušajā gadā pameta LTV rīta ziņu raidījumu "Rīta Panorāma", lai kļūtu par radošo direktoru producentu kompānijā "Brīvdienas". Šī kompānija līdz šim veidojusi daudzus valstī vairāk un mazāk atzītus TV projektus.

Kā portālu "Delfi" informē Valdnieks, pirmā raidījuma "Intervija tumsā" viešņa būs dziedātāja Samanta Tīna, kura sarunā ar Dāvi atklās daudz ko tādu, par ko līdz šim nav plaši izpaudusies.

Piemēram, Samanta atklās detaļas saistībā ar sen piedzīvoto kailfoto skandālu – viņa esot ievilināta piedalīties erotiskā fotosesijā, bet vēlā attēli noplūdināti un kaitējuši viņas karjerai un arī privātajai dzīvei.

Tāpat Samanta pirmo reizi runās par to, kādas ir viņas attiecības ar sava mīļotā Naura Liepiņa meitu no viņa iepriekšējās sievietes.

"Kā atklāj raidījuma nosaukums, daļa no sarunas ar sabiedrībā zināmiem cilvēkiem notiks tumsā. Tam iemesls ir gaužām vienkāršs – sarunājoties tumsā intervētājam būs vieglāk uzdot pašus tiešākos un nepatīkamākos jautājumus, savukārt, raidījuma viesim būs vieglāk uz tiem atbildēt," portālam "Delfi" skaidro Valdnieks.

Plānots, ka jaunais raidījums būs skatāms katru trešdienas vakaru "YouTube" kanālā "BrīvdienasTV", kā arī televīzijā "ReTv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!