Animācijas filmas Beavis and Butthead (Bīviss un Batheds) radītājs Maiks Džadžs atklājis, ka plāno reanimēt tās galvenos varoņus pēc divpadsmit gadu pārtraukuma.

Režisors vēl nav izlēmis, cik veci būs abi personāži. "Pilnīgi iespējams, ka es viņus padarīšu sešdesmitgadīgus. Es viņus iedomājos kā divus neķītrus vecīšus, kas sēž uz kušetes. Kādā brīdī man šķita, ka Batheds varētu strādāt lēto preču tirdzniecības nozarē, bet Bīviss nodarbotos ar ainavu dizainu. Taču, iespējams, viss būs pavisam citādi," atklāja Džadžs.

36 gadus vecais režisors pagaidām nav atklājis arī precīzu laiku, kad kulta statusā esošā animācijas filma varētu atgriezties uz ekrāniem.

Maiks Džadžs pats ierunājis arī abu varoņu balsis, kā arī ieskaņojis tādas populāras multiplikācijas filmas kā South Park un King of the Hill, un bijis režisors populārajai filmai Office Space.

Laikā no 1993. līdz 1997. gadam seriāls tika demonstrēts mūzikas televīzijas kanālā MTV. Savukārt 1996. gadā Bīviss un Batheds parādījās kinoteātros pilnmetrāžas filmā Beavis and Butt-head Do America, ar 12 miljonu budžetu nopelnot 27 miljonus dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!