Foto: Publicitātes foto

Šovā Kāzu gūstā pirmdienas, 14. marta, vakarā ceremonijas rīkotājiem bija atbildīgs uzdevums – tērpu izvēle pāriem. Īpaši sarežģītu to padarīja fakts, ka budžets, kurā jāiekļaujas, visiem bija teju iztērēts, taču havajiešu kāzu galvenais varonis Raitis (attēlā) paziņoja, ka lielajā dienā vēlas tērpties Gucci, līgavas štātēm atstājot vien 30 eiro.

Lai ģimenēm būtu uzskates materiāls, visi seši precinieki vispirms devās uz saloniem uzlaikot iespējamos tērpu variantus.

Ievas un Artūra gadījumā pašiem dalībniekiem jau uzreiz viss bija skaidrs. Līgavai iepatikās īsa kleitiņa, bet līgavainis deva priekšroku zilam uzvalkam. Lai arī abu mammas sākumā savaldzināta "putukrējuma torte", bet beigu beigās radi nonāca pie izvēlēm, ko par labākajām bija atzinusi arī līgava.

Arī uzvalka izvēle dāmām vedās lieliski. Uz gredzeniem ģimenes izlēma netaupīt, pārliecinoši pieņemot lēmumu.

Darjas un Dmitrija ģimenes un paši laulājamie uzreiz bija pārliecināti, ka topošajai sievai nevajag vienkārši baltu kleitu. Tā kā Dmitrija mamma ir dziedniece, tērpu izvēlē tika liktas lietā gaišredzības iemaņas – sieviete caur bildēm centās sajust enerģijas. Šī ģimene izvēlējās klasiskus un ne visai dārgus gredzenus.

Raita un Agneses slaveno havajiešu kāzu plānošana atkal kļuva par sērijas naglu. Ģimenēm tērpu meklēšana sākās ar nepatīkamu ziņu. Tā kā Raita draugi vecpuišu ballītē izpļāpājās iecerēto svinību detaļas, no kopējā budžeta rīkotājiem atņēma 1000 eiro. Taču tika izdarīts izņēmums – lai līgava nepaliktu bez kleitas, naudu ģimenēm tomēr atgrieza.

Izvēloties tērpu Agnesei, atkal sākās rīvēšanās. Agneses māsa aizkadrā pauda viedokli – Raita mamma nevēlas, lai vedekla kāzās izskatās labāk par pašas dēlu. Dāma paziņoja, ka Agneses kleita ir par dārgu, bet viņas dēlam uzvalks gan nedrīkst būt lēts.

Sākās strīdi par naudu – Agneses māsa sprieda, ka Raita mamma grib dēlu apģērbt dārgās drānās, uz Agneses rēķina pamatīgi ietaupot. Tika panākts kompromiss – kleita tiks īrēta, taču līgava tiks pie pieaudzētiem matiem. Gredzenu izvēlē gan abām bija līdzīgs viedoklis.

Amizanta situācija radās, kad ģimenēm bija jāvienojas par galējiem tērpu variantiem. Radiniekus gaidīja šokējošs paziņojums – jaunais līgavainis kāzās vēloties vilkt Gucci kurpes 300 eiro vērtībā. Savukārt Agneses kurpes un apakšveļa izmaksās vien 30 eiro.

Agneses radi aizkulisēs pauda rūgtumu par to, ka viens topošajā ģimenē jau tagad var atļauties sev krietni vairāk.

Plānotais budžets tika pārsniegts, un tika lemts, ka ballē būs mazāk alkohola un ietaupīs uz torti. Agneses māsa aizkadrā pauda skumjas par to, ka kāzas būšot galīgi ne tādas, kā meitenei būtu gribējies, tomēr kā viss izskatīsies, uzzināsim jau 28. martā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!