Foto: Kadrs no video
Šopavasar tika dots starts populārā britu televīzijas šova "Britain's Got Talent" 12. sezonai. Šova atlasē laimi izmēģinājis arī 23 gadus vecais Vladimirs no Latvijas, kurš žilbināja 12. maija raidījumā.

Vladimirs skarbo žūrijas tiesnesi Saimonu Kauelu un pārējos vērtētājus pārsteidza ar atraktīvu deju, kuras laikā daudziem iepletās acis. Savukārt pēc priekšnesuma izskanēšanas publiku pāršalca skaļas ovācijas un aplausi.

Kā liecina "YouTube" publicētais video, Vladimiram izdevās pārliecināt žūriju. Pirmajā atlases kārtā viņš dabūja visus četrus "jā", kas nozīmē, ka puisim būs iespēja piedalīties un sevi pierādīt arī nākamajā kārtā.

Jāatzīmē, ka gana lielu uzmanību izpelnījās ne tikai Vladimira dejošanas prasme, bet arī vizuālais izskats. Raidījuma vadītāju aizkulisēs īpaši ieinteresēja puiša ķermeņa apmatojums.

Vispirms komplimenti tika veltīti Vladimira glītajām uzacīm, pie kurām, kā atzina pats dejotājs, viņš esot piestrādājis aptuveni gadu. Turpinājumā raidījuma vadītājs vēlējās apskatīt dejotāja skūto krūtažu. Vēl jo vairāk – ne tikai apskatīt, bet arī aptaustīt.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!