Foto: Vida Press

Pamanāmā blondīne Kortnija Stodena (attēlā), kurai drīzumā paliks 19 gadi, piedzīvojusi ne visai patīkamas atgadījumu, kad, ierodoties britu realitātes šova Clebrity Big Brother studijā, skatītāju pūlis viņu izsvilpa.

Savulaik par "nepilngadīgo līgavu" dēvētā Kortnija līdz šim lielākoties atpazīstamību guvusi ar savu ķermeni un iespaidīgajām krūtīm, kuras mākslīgi palielinājusi, kā arī to, ka 16 gadu vecumā apprecējās ar aktieri Dagu Hačinsonu (Horass no seriāla Lost), kurš tobrīd bija 51 gadu vecs.

Tagad Kortnija uzaicināta piedalīties Celebrity Big Brother britu TV šovā, kurā vairākas slavenības dzīvo slēgtā mājā un cenšas iegūt skatītāju simpātijas, jo tieši šie cilvēki nolemj, kurš tiek izbalsots. Uzvarētājs iegūst naudas balvu, kuru pēc tam ziedot labdarībai.

Stodena, tērpusies dzeltenā minikleitiņā un ļoti augstos apavos ar platformas zoli, priecīga ieradās televīzijas studijā, taču skatītāju pūlis uzskatāmi demonstrēja savu nepatiku pret jauno sievieti, skaļi ūjinot un svilpjot.

Pati Kortnija gan atzinusi, ka viņa izbauda sabiedrības uzmanību, vienalga, tā ir pozitīva vai negatīva, un pūļa ūjināšana viņu neuztraucot.

"Man patīk paparaci un uzmanība. Cilvēki ir ar mani apsēsti, jo tā vienkārši esmu es. Domāju, ka šovā būšu patīkama dzīvesbiedrene citiem, jo esmu jauka un mīļa.

Iespējams, mans stils ir nedaudz provokatīvs, taču es nekaunos un nebaidos parādīt savu ķermeni citiem. Cilvēki vai nu mani ienīst, vai arī mīl," ārzemju medijiem stāstījusi Stodena.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!