Foto: Publicitātes foto
Pašmāju televīzijas rudens sezonu tradicionāli sagaida ar lielu jaunumu birumu, un arī kanāls "RīgaTV 24" neatpaliek – viņi izveidojuši atraktīvu "pārvērtību" projektu.

Reklamējot jauno sezonu, tapusi fotosesija, kurā kanāla populārākās ētera personības – Lelde Lietaviete, Aivis Ceriņš un Andris Kivičs – iejutušies populāru cilvēku tēlos.

Kā vēsta paši televīzijas pārstāvji, šie foto atspoguļo raidījuma "Tete-a-tete ar Rīgu" vadītājas Leldes prasmi saprasties ar mākslas pasaules pārstāvjiem, raidījuma "Preses klubs" vadītāja Aivja Ceriņa spēju izprast dažādu cilvēku politiskos uzskatus, kā arī raidījuma "Rampas ugunis" vadītāja Andra Kiviča izkopto mākslu ieklausīties talantīgu un veiksmīgu cilvēku dzīvesstāstos.

"Kampaņas plakātos atainots "RīgaTV 24" pašmērķis – ieklausīties dažādos viedokļos un ar mūsu ētera personību palīdzību nogādāt iegūto informāciju līdz mūsu skatītājiem," skaidrojis "RīgaTV 24" direktors Klāvs Kalniņš.

Par TV zvaigžņu pārvērtībām rūpējusies grima māksliniece Baiba Bindemane, bet viņus fotogrāfijās iemūžinājis Oleksandrs Krivonosovs (Oleksandr Kryvonosov).

Tiem, kurus šīs trijotnes pārvērtībās ir nedaudz samulsinājušas, piedāvājam "špikeri" – viņu tēlu galerijā ir Mārtiņš Rītiņš, Inguna Sudraba, Mārtiņš Bondars, Aleksandrs Samoilovs, Baiba Sipeniece, Ingmārs Līdaka, Intars Busulis, Džemma Skulme, Elita Patmalniece, Inese Galante un Aigars Bikše.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!